Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup online voor veilige opslag

Backup online voor veilige opslag

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Backup online voor veilige opslag

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand

Backup online voor veilige opslag

Backup online voor veilige opslag

Met backup online raak je nooit meer jouw belangrijke documenten, video’s of foto’s kwijt. Je bent vervolgens verzekerd van jouw data met een online backup.

Bedrijven en organisaties maken back-ups om onder andere te zorgen dat de continuïteit gewaarborgd is. Consumenten maken backups om bijvoorbeeld de administratie, vakantiefoto’s, e-mails en ander belangrijke documenten veilig op te slaan.

We hebben behoefte om backups te maken van onze data, mocht er onverhoopt iets misgaan. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, brand of een crash van je harde schijf. Wanneer je harde schijf het begeeft zijn de gegevens vaak verloren. Je kan proberen de harde schijf te repareren, maar dit is geen garantie dat je al je bestanden terugkrijgt. Daarnaast dit een dure reparatie.

Je computer kan ook getroffen worden door bijvoorbeeld een ransomware virus, waardoor je al je data in één keer kwijt bent. Dan had je toch graag een backup online gehad. In enkele muisklikken zijn je verloren bestanden weer terug.

Waar sla je de backup op?

Wat kan er gebeuren met je data waarvoor je een back-up nodig hebt? Een veel voorkomende situatie is een crash van je harddisk. Voor dat soort gevallen is het handig dat de backup op een fysiek andere schijf staat en bij voorkeur ook op een andere locatie. Indien er bijvoorbeeld brand uitbreekt, dan is de data in ieder geval nog veilig. Voor bedrijven is dit essentieel en ook onderdeel van het back-up beleid.

Wanneer je als consument een back-up wilt maken, dan heb je eigenlijk twee mogelijkheden:

1. Je maakt thuis een back-up op een externe harde schijf of NAS (Network Attached Storage). Bestanden die op een NAS staan zijn beschikbaar voor alle gebruikers in je thuisnetwerk. 2. Je zorgt voor een backup online op een server van MijnBackupPartner.

Wat is een backup online?

Een backup online is een kopie van je data van je harde schijf. Die bij geval van gegevensverlies wordt ingezet om je data of zelfs van je hele harde schijf terug te zetten. Een backup online in de cloud is hetzelfde als een backup van bestanden, maar dan wordt het on-line opgeslagen in een netwerk van externe servers die door MijnBackupPartner wordt beheerd.

Voordelen van back-up online

Met een back-up online worden de gegevens in de cloud opgeslagen, ook wel online back-up cloud genoemd. Het voordeel hiervan is:

  • Alle gegevens zijn veilig bij waterschade of brand.
  • De gemaakte backups zijn altijd en overal online beschikbaar.
  • Automatische back-up van belangrijke bestanden en mappen.
  • Alle data is extern veilig gesteld.
  • Nooit meer zorgen over een veilige opslag van je persoonlijke of zakelijke belangrijke data.

Hoe backup online werkt

Je installeert backup online van MijnBackupPartner op je computer of laptop. Hierna geef je aan van welke bestanden of mappen je een backup wilt maken.

Het is ook mogelijk een automatische backup in te stellen, zodat je er niet meer aan hoeft te denken. Iedere dag of iedere week, hoe jij het wenst, wordt vervolgens een online opslag gemaakt in de cloud.

Met de verschillende backup services van MijnBackupPartner kan je zelfs meerdere computers eraan hangen. Zodat ook van deze devices een opslag wordt gemaakt. De opslagruimte varieert van 250 GB tot 3 TB. Dit is afhankelijke van welk pakket je kiest.

Verschillende backup diensten

MijnBackupPartner biedt verschillende online backup diensten aan, zoals:

  • Personal: persoonlijk pakket met keuze uit 250 GB en 1 TB opslagruimte.
  • Family: voor de hele familie online cloud opslag. Keuze uit 1 of 3 TB en 8 apparaten.
  • Business: speciaal voor bedrijven. Opslag keuzen tussen de 250 GB, 500 GB of 1 TB en respectievelijk 2, 4 of 8 apparaten.
  • Server: voor de online cloud backup van je server met 1000 GB of 2000 GB.

Bestel één van de online backup pakketten op onze website en je bent er zeker van dat je dan nooit meer je belangrijke bestanden kwijtraakt, zoekraakt of verliest.