Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Personal

250 GB Online Backup

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
1 TB Online Backup

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Automatische Backups, 2FA en autoupdate

Automatisch Backups | 2FA | Altijd uptodate

Met Mijn Backup Partner maak je eenvoudig automatisch een back-up van je foto's, word documenten, emails etc.... Je geeft zelf aan wat je wilt backuppen en hoevaak je een backup wilt maken.

Standaard word alles encrypt, ook kan je 2FA activeren op je account zodat jij enkel toegang hebt tot je backup.

De backup client controleert altijd of er nieuwe versie beschikbaar is en update zichzelf. Dus zorgeloos en altijd uptodate.

Een persoonlijke backup is een must have voor iedereen die serieus zijn data wilt bewaren. We doen tegenwoordig alles met apparaten en niet alleen werk wordt hierin gemaakt en opgeslagen. Maar ook persoonlijke bestanden zoals familie en vakantie foto’s, bankgegevens en facturen, en nog veel meer persoonlijke data die van onschatbare waarde kan zijn. Bij MijnBackupPartner.nl hebben we de oplossing voor een particuliere backup dienst.

Lees verder om ook voor jouw de waarde van de juiste backup in te kunnen zien. Een online backup voor particulier gebruik dient niet alleen eenvoudig in gebruik te zijn, maar ook met dezelfde garanties als enig andere backup oplossing. Bij MijnBackupPartner.nl kunnen we die garanties geven om ook voor jouw persoonlijke data een solide, prive en betrouwbare backup locatie te kunnen bieden. De volgende punten hebben wij in acht genomen met het beveiligen van jouw persoonlijke data.

Waarom een persoonlijke backup strategie?

Een backup strategie hoor je natuurlijk voornamelijk wat van voor bedrijven en andere organisaties, hier kan het zijn dat een bedrijf afhankelijk is van een backup voor de klantengegevens. Of zelfs het functioneren van het bedrijf. Een persoonlijke backup van al jouw bestanden zal in de meeste gevallen geen halszaak zijn voor meerdere personen. Echter kan het wel hartverscheurend zijn om net die laatste foto of email van een dierbare te verliezen. De juiste backup strategie zorgt ervoor dat jouw persoonlijke bestanden, hoe waardeloos ze kunnen zijn voor andere personen, altijd op en veilige plek staan en bijgewerkt worden op meerdere locaties, elke dag. De meest simpele berichten, bestanden of foto’s kunnen natuurlijk van onschatbare waarde voor jezelf en je familie zijn.

Wat een online backup dienst verzorgt is een automatische backup op een zelf gekozen tijdstip, of dit nu dagelijks of maandelijks is. Die instellingen zijn zelf in te stellen naar wens. Het is eenmalig een set en forget software installatie, met een configuratie van de backup. Hierna loopt dit allemaal op de automatische piloot. En hoef je hier dus geen actie verder voor uit te voeren elke keer als je een backup wilt gaan maken. Dit vereist namelijk altijd de enige toeweiding om dit voor jezelf in te plannen. En bespaard dus een hoop tijd en moeite. Afhankelijk van je internetverbinding kan dit ook een lange tijd duren. MijnBackupPartner.nl maakt gebruik van speciale techniek om grotere bestanden op te delen in logische blokken, die ook met minder optimale internet verbindingen snel geupload kunnen worden. En geruisloos op de achtergrond lopen zonder verdere grote impact te hebben op de internetsnelheid.

Online backup - persoonlijke backup

Versleuteling van de backup

Met een backup wil je natuurlijk ook dat jouw data op een veilige wijze wordt opgeslagen. Bij een backup van MijnBackupPartner.nl is de voordeur van de backup al dichtgetimmerd, dankzij onze strenge wachtwoord eisen en de twee factor authenticatie die aangezet worden bij elke aanmelding. Zo wordt het gebruik van niet veilige wachtwoorden tegengehouden, en zal er met de twee factor authenticatie altijd een tweede check uitgevoerd worden op een mobiel apparaat met een tijdelijk wachtwoord in de vorm van een zes cijferig wachtwoord.

De backup zelf wordt ook opgeslagen op een veilige wijze, dankzij het gebruik van de Millitaire AES-256 versleuteling wordt de data onbruikbaar gemaakt voor iedereen die hier geen toegang tot heeft. Verder maken we overal gebruik van een beveiligde verbinding, ook met het uploaden van jouw persoonlijke backup. Hier maken we gebruik van de laatste standaarden van TLS, zodat openbare verbindingen tevens gebruikt kunnen worden voor wanneer er op vakantie gebruik wordt gemaakt van een WIFI netwerk op bijvoorbeeld de camping. Wel zo veilig!

Online backup - persoonlijke backup

Software tool en installatie methode

Met onze backup software kan je op Mac, Windows en Linux een gemakkelijke backup maken en ervoor zorgen dat jouw persoonlijke data veilig staat. Met de automatische backup is het ook een kwestie van een keer instellen en vergeten. Met een eerste configuratie kan je ook opzetten dat je een email ontvangt wanneer de backup succesvol of niet uitgevoerd is. En je zo hier verder alleen even de mail voor in de gaten dient te houden.

De software installatie zelf is een gemakkelijk proces, wat we uitgebreid beschreven hebben staan in onze kennisbank. Het is een kwestie van het downloaden en de installatie stappen volgen. Hierna is de backup in te stellen met een aantal stappen. Dit is zo uitgebreid te maken als je zelf verkiest. Je kan dan namelijk instellen welke folders, bestanden of media dan meegenomen worden in de teksten. Of de gehele PC met Operating systeem. Zo kan je ook in het geval van het totale verlies van een laptop of machine zo weer terug waar je gebleven was. Ook is de backup terug te zetten in een virtuele machine. Om hier geen extra hardware voor nodig te hebben om een bestand te redden wat nu net nodig was voor die eene klant.

Online backup - persoonlijke backup

Beschikbare ruimte in de backup omgeving

De beschikbare ruimte in de online backup particulier is afhankelijk van het gekozen pakket. In onze twee pakketten voor een particuliere backup zijn er twee formaten beschikbaar. 250 gigabyte en 1000 gigabyte, deze twee formaten zijn in onze ogen ruim voldoende voor een particuliere backup, met de eerste keuze heb je bijvoorbeeld enorm veel ruimte voor jouw belangrijke documenten, waar een document rond de 1 mb in beslag kan nemen. En zo de keuze is voor een backup van jouw financiele documenten of boekhouding. Ook is het mogelijk om naast jouw belangrijke documenten bijvoorbeeld een backup te maken van jouw familiefoto’s, als je indenkt dat je met Google Foto’s maar 15 gigabyte aan beschikbare ruimte hebt, wat ook nog eens gedeeld wordt met diensten zoals Google Drive, Gmail en andere diensten.

Dan kan je een hoop foto’s en media hierin ook kwijt. Met onze 1000 gigabyte of 1 Terabyte optie heb je meer ruimte voor meer media bestanden, waaronder ook beeldmateriaal of onbewerkte video bestanden. En kan dus bijvoorbeeld gebruikt worden om voor de video editor werkzaamheden om een veilige backup te hebben van al jouw media werkzaamheden.

Kosten van de persoonlijke backup service

De kosten van een persoonlijke backup zijn bij MijnBackupPartner.nl helder en duidelijk vanaf de eerste factuur. We hanteren jaarlijkse contracten en je kan al voor een scherpe maandelijke prijs een online backup particulier geregeld hebben. En zo gerust gesteld worden dat jouw werk en dierbare bestanden niet verloren gaan. Voorkom verlies van werk en dierbare bestanden nu voor een vaste jaarlijkse prijs en neem het pakket wat het best aansluit op jouw eisen.

Neem nu de online backup service van MijnBackupPartner.nl en maak ook gebruik van jouw particuliere online backup voor jouw persoonlijke gegevens. Veilig opgeslagen in onze datacenters in Nederland, met een optie om ook op andere geografische locaties dit op te slaan. Dit ook naar eigen keuze. Indien je nog vragen hebt dan kan je altijd even online komen op onze online chat, of je kan even contact opnemen via de email, ticket of social media. Neem nu de stap om een veilige online backup te nemen voor jouw data!