Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Over MijnBackupPartner

Over MijnBackupPartner

MijnBackupPartner.nl is een onderdeel van MijnPartnerGroep. En zoals de naam al doet vermoeden levert dit onderdeel online backup diensten. Inmiddels weten de meeste mensen uit eerste hand hoe lastig het is om na dataverlies verloren bestanden weer terug te halen. De online backup dienst van MijnBackupPartner.nl biedt hier uitkomst. Daarnaast kan je al je gegeven op slaan op een centrale plek in de cloud. Door online een back-up te maken verlies je nooit meer data door gecrashte computers of vervelende virussen die je computer ontregelen.

Er zijn verschillende redenen om online backup te gebruiken. De eerste is dat harde schijven helaas crashen. Onderzoek heeft aangetoond dat ruim 10% van alle harde schijven binnen het eerste jaar kapot gaan. En als een schijf dan kapot is, je niet meer bij je data kan en ook geen backup hebt dan is het vaak nog nog mogelijk om de data via een professioneel bedrijf er af te halen. Vaak bedragen deze kosten duizenden euro’s. Naast een schijfcrash is diefstal ook een reden om online backup te gebruiken. Hoe vaak hoor je niet dan een laptop is gestolen. In een studie kwam naar voren dat alleen al Amerikaanse bedrijven 18 miljard dollar verliezen doordat data verloren gaat. Dan zijn de kosten van online backup vergeleken met deze kosten een koopje.

Je gegevens zijn veilig opgeslagen met online backup bij MijnBackupPartner.nl. Al vanaf € 5,99 per maand kan je al 250GB aan data op slaan. Met de online backup dienst van MijnBackupPartner.nl heb je toegang tot al je data, waar en wanneer je maar wilt. Het maakt niet uit of je de backup dienst nu voor prive of zakelijke doeleinden gebruikt. Onze opslagservers staan in Nederland in zwaar beveiligde datacenters. Vanzelfsprekend zijn alle servers redundant uitgevoerd zodat we optimale veiligheid en beschibaarheid van al je gegevens kunnen garanderen.

De online backup dienst van MijnBackupPartner.nl is compatibel met elk device. En heb je vragen dan kan je altijd bij onze Nederlands sprekende support terecht. Onze experts geven snel antwoord op alle vragen die je hebt over onze diensten. Wij zijn niet voor niets uitgeroepen tot beste chatsupport van 2019 en worden we gewaardeerd door onze klanten met een dikke 8.7! Een score waar we ontzettend trots op zijn.

Naast online backup biedt MijnPartnerGroep onder verschillende labels ook andere diensten aan. Kijk bijvoorbeeld voor hosting ook eens naar MijnHostingPartner.nl, of indien je een online werkplek nodig hebt, naar MijnWerkplekPartner.nl. Wil je je website of software scannen op kwetsbaarheid en een audit uit laten voeren kijk dan eens op MijnSecurityPartner.nl. MijnPartnerGroep streeft er naar om een one-stop plek te zijn voor al je online diensten. Wij voorzien in de behoefte om tegen de scherpste prijzen te concurreren met andere dienstverleners. Simpele keuzes, snelle registratie, snelle activeren van pakketten en afhandeling van je vragen. Labels van MijnPartnerGroep.nl staan voor een scherpe prijs, uitstekende kwaliteit en een goede service. Kijk voor al onze labels op MijnPartnerGroep.nl en hou ons in de gaten door je aan te melden via social media (Facebook, twitter, blog)!