Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup servers & OS

Backup servers & OS

Met de backup tool van MijnBackupPartner.nl kunnen niet alleen persoonlijke bestanden opgeslagen worden in een backup. Maar ook gehele operating systems zoals Windows, Linux of Mac OSX. En ditzelfde geldt voor servers. 

Servers draaien vaak op Apache Linux  of Windows, om een volledige server backup te maken zijn vaak een hoop verschillende tools nodig om dit in te stellen. Met de backup tool van MijnBackupPartner.nl is dit in zijn geheel gebundeld zodat met 1 tool alles van servers, databases en bestanden opgeslagen kan worden op 1 of meerdere locaties over de gehele wereld.

Zo heb je ook in de meest uitzonderlijke situaties nog een backup van jouw websites of applicaties met minimale downtime. Mocht er wat fout gaan met een versie update, malafide code of meer kan hier altijd een backup van teruggezet worden met enkele drukken op de knop. Dit is natuurlijk een ontzettend krachtige tool waarmee je er verzekerd van kan zijn dat je mocht er wat fout gaan altijd nog terug kan naar een eerder tijdstip. 

Stel de backup voor de server in om elk uur bij te werken, elke week of om de paar dagen. En met een retentie van 120 dagen kan je ook altijd terug naar een eerder tijdstip zonder in te moeten leveren op mogelijkheden. 

Windows OS, Linux of Mac OSX

Updates van operating systemen zijn soms riskant om direct te installeren. Bugs of errors die pas op een later stadium herkend worden kunnen voor een hoop problemen zorgen. Met de online backup tool van MijnBackupPartner.nl kunnen vanaf afstand met enkele klikken gehele OS versies terug gerold worden met minimale oponthoud. Zo kan er mocht er wat fout gaan in een update altijd nog terug naar een eerdere versie. 

Ook is een use case voor te stellen dat een update foutief ge├»nstalleerd is op een machine. Met onze backup tool is er in alle gevallen nog terug te draaien naar een eerdere versie, of het nu van gisteren is of van 120 dagen geleden met behulp van de retentie. 

Backup die veilig staat opgeslagen op meerdere locaties

Met een backup van MijnBackupPartner.nl kan je er verzekerd van zijn dat de backup veilig staat opgeslagen op meerdere locaties. Dit heb je zelf in de hand en er kan gekozen worden tussen meerdere continenten om het risico te spreiden. Wat in deze tijden van privacy en onrust een extra gemoedsrust kan geven. Ook wordt elk bestand opgeslagen met een veilige connectie en versleuteld met militaire AES-256 encryptie. Combineer dit met een veilig wachtwoord en twee factor authenticatie voor de beste beveiliging.