Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup bestanden en folders

Backup bestanden en folders

Met de software tool van MijnBackupPartner.nl kan er van alles waar je wil een backup gemaakt worden. Op deze pagina laten we de mogelijkheden zien hoe je van specifieke bestanden en folders een backup kunt maken. 

Specifieke bestanden

Als je aan de slag bent met teksten of bestanden dan wil je hier bijvoorbeeld een backup op uurbasis van hebben. Mocht je een fout maken of een versie terug willen dan is via onze tool gemakkelijk teug te gaan naar een eerdere versie. Er is gemakkelijk in de tool te selecteren welk bestand teruggezet dient te worden, en waar dit bestand vervolgens teruggezet in dient te worden. Mocht je hem bijvoorbeeld er even naast willen houden dan is het bestand even op het bureaublad neer te zetten. Wil je hem overschrijven dan is hij te restoren in de doelmap. 

Dit kan ingesteld worden hiervoor of even nader ingesteld worden als de backup nodig is. Dat geeft je een hoop vrijheid om ervoor te zorgen dat jouw bestanden altijd beschikbaar zijn. In de backup tool is het in te stellen hoe jij dit zelf ingericht wilt zien. 

Een manier waarop dit bijvoorbeeld te gebruiken is als je bezig bent met een video project. In dit video project staan al jouw ruwe video bestanden die jij samen wilt voegen en wilt aanpassen naar 1 geheel. In de backup tool van MijnBackupPartner.nl zijn alle specifieke bestanden te selecteren waar je een backup van wilt hebben. Of er is even van de gehele folder een backup te maken. Dus wanneer je aan de slag gaat en een bestand per ongeluk verwijderd of beschadigd is dit zo weer terug te zetten met de backup tool van MijnBackupPartner.nl.

Folders en meer

Met het voorbeeld van een video project hebben we al de optie aangestipt tot het maken van backups van complete folders. Met de selectie om gehele folders te selecteren is dit eigenlijk nog wel het eenvoudigst om in te stellen. Selecteer de folder die je wilt gebruiken in de online cloud backup tool en zorg ervoor dat hij aan de backup taken lijst wordt toegevoegd. Op die manier wordt hij op elk geselecteerd tijdstip bijgewerkt en geüpload naar de backup server waarna hij beschikbaar is.

Elk bestandstype wordt ondersteund om een backup van te maken en op elk Operating Systeem zoals Windows, Mac of Linux.  Zo heb je ook de vrijheid om te werken tussen verschillende apparaten in. En beschik je over een backup op elk apparaat waarmee je in de browser kunt inloggen in de online omgeving. In deze omgeving is vervolgens de backup te downloaden om te helpen met recover en. 

Indien je nog vragen hebt kan je even een chat gesprek starten met een van onze collega’s rechts onderin. Hier staat een van onze werknemers klaar binnen kantoortijden om al jouw vragen te beantwoorden.