Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Reseller

15 Apparaten - 500GB Ruimte

OB MSP 15

60.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
30 Apparaten - 2 TB Ruimte

OB MSP 30

120.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
  • Online backup voor resellers
  • Online backup MSP
  • White Label
  • Eigen portal login
  • Geschikt voor Linux, Windows en MacOS
  • Snel, veilig en encrypt opgeslagen

Specificaties

OB MSP 15

€ 60.00
per maand

OB MSP 30

€ 120.00
per maand
Uitgelicht 
Aantal apparaten toegestaan
15
30
Software client (whitelabel)
Online portal (whitelabel)
Beheer portal
Ruimte beschikbaar
500GB
2 TB
Beveiliging 
Encryptie
Beveiligde verbinding
Opslag in datacenter NL
Apparaten 
Meerdere apparaten
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Data opslagen in NL
Aantal apparaten toegestaan
15
30
Data opslag mogelijk in Buitenland
Beheer 
Online portal (whitelabel)
Meerdere opslag kluizen
Software client (whitelabel)
Beheer portal
Backup 
Applicatie bewust
Ruimte beschikbaar
500GB
2 TB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Retentie instelbaar
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup
Mogelijkheden 
Microsoft Hyper-V
Microsoft Exchange Server
Windows Server System State
Windows System Backup
MySQL
MongoDB
Microsoft SQL Server
Microsoft Office 365
Synology

OB MSP 15

€ 60.00
per maand

OB MSP 30

€ 120.00
per maand

Online backup reseller

Wil jij ook de backup software van MijnBackupPartner.nl gaan gebruiken voor jouw klanten? Dan zijn onze reseller pakketten de keuze voor jouw. Met onze reseller pakketten heb je zelf de regie in handen om jouw klanten een veilig onderdak te bieden voor al hun bestanden. En kan je met minimale moeite zo aan de gang om jouw klanten hun data te kunnen verzekeren. Ideaal voor elk internet marketing bureau, lokale IT support provider en nog veel meer toepassingen. Laten we een kijkje nemen in onze functionaliteit die ook jij kunt gaan gebruiken voor het onderbrengen van een backup van de data!

Dezelfde backup software – White Label

Wanneer je al klant bent bij MijnBackupPartner.nl dan zal je al bekend zijn met de software, voor de nieuwe klanten die opzoek zijn naar een backup oplossing voor hun klanten ben je bij ons aan het juiste adres. Onze software en opslagcentra maken het mogelijk om op een gemakkelijke, volautomatische manier een backup te maken van een bepaalde map, complete schijf en zelfs volledige Windows installaties. Met een backup taak kan je exact zo selecteren waar een backup van gemaakt dient te worden, hoe vaak deze backup vervolgens draait, en kan een versie met een druk op de knop vanaf elk apparaat gemakkelijk worden teruggezet.

Dit maakt het dus mogelijk om voor jouw klanten dit in te richten, en verzekerd te zijn van een backup van bijvoorbeeld het laatste werk. De administratie, en zelfs complete machines. De backup software die dit regelt is te downloaden en installeren op de lokale machines. Ongeacht of dit Windows, Mac of Linux is. En na het instellen van de backup taken loopt dit verder vanzelf. Ontvang met elke backup die gemaakt wordt een email, en zie in een oogopslag of alles correct is en naar wens. Mocht het onverhoopt falen dan kan gelijk nog een backup taak aangezet worden. Zo voorkom je gegeven verlies voor je klanten.

En als een van de pluspunten kan je jouw branding verder toepassen op wat de uiteindelijke klant allemaal ziet. Zo kan er ingelogd worden in de eigen online omgeving bij een backup reseller pakket. En draait ook de lokale backup software gewoon met jouw logo. Wel zo fijn voor een white label reseller backup pakket!

Een backup voor elke klant

Wanneer je een klantenportfolio onder je hoede hebt wil je natuurlijk voor iedereen een veilige plek bieden om de data op te slaan. Met onze reseller backup dienst zijn er verschillende pakketten beschikbaar voor het aantal gebruikers en opslagruimte. Zo kan er ook gemakkelijk geschaald worden naarmate jouw onderneming groeit.

Maak verder gebruik van individuele instellingen bij elke klant en bepaalde voorwaarden die ingesteld kunnen worden, zo is er makkelijk onderscheid te maken bij klanten en bepaalde pakketten aangemaakt worden. Voor de grootverbruiker zoals een fotograaf is dan een ander pakket samen te stellen dan een administratie kantoor met enkel Word en PDF bestanden.

Backup data veilig en opgeslagen in Nederland

Een backup is natuurlijk alleen maar zinvol als dit ook secure en zeker opgeslagen wordt, daarom is voor elke inlog de mogelijkheid om twee factor authenticatie te vereisen. En uiteraard een veilig wachtwoord in te stellen. Dit zorgt ervoor dat de voordeur tot jouw bestanden beter bestemd is tegen misbruik. Verder is de verbinding beveiligd met de laatste standaarden in SSL / TLS verbinding, zodat data niet ingelezen kan worden door pottenkijkers in hetzelfde netwerk. En wordt de data versleuteld opgeslagen met militaire AES-256 encryptie. Die enkel te ontgrendelen is met jouw wachtwoord en twee factor authenticatie.

Verder is te kiezen uit meerdere opslaglocaties, wil je de data liever in onze Nederlandse datacentra hebben staan? Kies dan eenvoudig in de opslagruimte in Amsterdam en Utrecht. Wil je toch op en andere plek ter wereld jouw data hebben staan? Dan is dit eenvoudig te selecteren in de storage vault. Aan jouw dus de keus.

Backup retentie is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van elke backup, bij MIjnBackupPartner.nl bieden wij een maximale retentie van 120 dagen. Dit biedt je dus flexibiliteit voor het herstellen van een bestand, map of hele schijf over een lange periode. Wat ook weer ervoor zorgt dat jij jouw klanten kan verzekeren van een backup, tot wel 120 dagen terug.

Heb je verder nog vragen voor wat MijnBackupPartner.nl voor jouw bedrijf kan betekenen voor online reseller backups? Neem dan even contact met ons op. We staan voor je klaar met Nederlandse specialisten om voor jouw een passende oplossing te vinden!

De voordelen

Online backup voor resellers
Online backup MSP
White Label
Eigen portal login
Geschikt voor Linux, Windows en MacOS
Snel, veilig en encrypt opgeslagen