Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Secure & Snel

Secure & Snel

Een backup is een laatste optie in de ideale wereld, echter ervaring leert ons dat er vaak naar een backup gegrepen geworden wordt in deze wereld. Gaat er iets fout met bijvoorbeeld een document, dan is het sneller en gemakkelijker om dit vanuit een backup te herstellen dan de fout traceren, de fout oplossen en herstellen van het document. Dan is het logisch dat er vaak naar een backup gezocht wordt. 

Met de online backup tool van MijnBackupPartner.nl zijn backups gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Installeer de tool op ieder besturingssysteem met een paar handelingen en richt het in naar wens. Zo eenvoudig kan het zijn. 

Secure

Een backup dient veilig opgeslagen te zijn om correct te functioneren. Als een backup niet bereikbaar is, of op een andere manier faalt dan heb je hier natuurlijk niet zo veel aan. Daarom hebben we bij MijnBackupPartner.nl er alles aan gedaan om de dienst zo veilig mogelijk aan te kunnen bieden.

Met strenge wachtwoord eisen en twee factor authenticatie dienen er altijd twee wegen bewandeld te worden voordat pas bij de uiteindelijke data gekomen kan worden. En daarnaast maken wij gebruik van een beveiligde verbinding voor het uploaden van alle bestanden naar de online cloud backup. Met gebruik van militaire AES-256 Encryptie wordt alle data ook nog eens versleuteld. 

Snel

Door het opsplitsen van individuele bestanden en slimme inrichting van onze hardware zijn uploads die dagelijks of ieder uur uitgevoerd moeten worden zo snel mogelijk. Dit zorgt ervoor dat er niet zoveel tijd voor nodig is om bijvoorbeeld een video of grote SQL database up te loaden. Uiteraard is dit ook nog afhankelijk van jouw plaatselijke internet verbinding. Maar we hebben er alles aan gedaan om ook met minder optimale verbindingen nog steeds de beste resultaten te behalen.

Altijd en overal

Dus het maakt niet uit waar je over de wereld zit. Of het nu in een hangmat in Mexico, een coworking space in Berlijn of gewoon in Amsterdam zit. De opslag van jouw backup gaat altijd snel, veilig en is gemakkelijk in te stellen zonder verdere bemoeienis. Een keer instellen zorgt ervoor dat ook gewijzigde bestanden, en folders waar meer bestanden aan toegevoegd worden meegenomen worden in de backup. 

Met de online support via onze chat of ticketsysteem heb je altijd een Nederlandse werknemer die jouw vraag oppakt. Via de online chat direct, en we proberen tickets binnen 2 uur beantwoord te hebben. Zo kunnen voor een scherpe prijs jouw de mogelijkheid geven om zonder zorgen aan je eigen bedrijf of werkzaamheden te klussen. Of voor een groot bedrijf met meerdere werknemers en systemen. Het kan allemaal vanuit 1 plek beheerd worden zonder teveel handelingen te moeten verrichten. Wel zo makkelijk!