Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Compatible

Compatible

Met backup software wil je natuurlijk niet naar een nieuwe oplossing zoeken voor andere besturingssystemen. Met de online backup tool van MijnBackupPartner.nl beschik je over de mogelijkheid om met meerdere apparaten en besturingssystemen te werken met dezelfde tool. Laten we de verdere voordelen hiervan behandelen. 

Windows Besturingssystemen

Om op Windows computers en zelfs servers de backup tool te installeren is eenvoudig te volgen via een installatie wizard. Net zoals andere programma’s die je wellicht al geïnstalleerd hebt staan is ook de backup tool van MijnBackupPartner.nl gemakkelijk te installeren. Met een aantal stappen staat hij zo geïnstalleerd. En via het handige menu is het zo in te stellen waar je backups van wilt maken. Of het nu een specifiek bestand of folder is. Of zelfs de gehele Windows installatie. 

Linux Besturingssystemen

Linux is voornamelijk populair op servergebied en daarom kan er ook interesse zijn voor een backup tool die op de Linux servers gezet kan worden. Met enkele handelingen via de Terminal is de backup tool gereed om te gebruiken en runt de tool altijd op de achtergrond. Dit zorgt ervoor dat ook servers die dag en nacht draaien een backup van kan worden gemaakt op diverse plekken over de gehele wereld. 

Mac OSX

Het besturingssysteem voor vele programmeurs, artiesten en video bewerkers. Apple heeft altijd de creatieve geesten onder ons aangesproken. Een backup tool voor deze doelgroep is natuurlijk fantastisch om te hebben.

Je moet er natuurlijk niet aan denken dat jouw nieuw grafisch ontwerp voor een klant verloren gaat na honderden uren werk. Een stuk code verloren gaat door een versie update, of opgeslagen video verdwijnt waardoor er weer opnieuw gefilmd moet worden.

Voor al deze situaties is de backup tool van MijnBackupPartner.nl uitmuntend geschikt.Met een makkelijke installatie en een set it and forget it indeling kan je er verzekerd van zijn dat al jouw data altijd nog bereikbaar is via de online cloud opslag. 

Op elk besturingssysteem gemakkelijk te installeren en te gebruiken

Met onze handleidingen in de kennisbank is er voor elke installatie een gemakkelijke stapsgewijze installatie te volgen. In onze kennisbank proberen we vrijwel elke vraag te beantwoorden die er kan zijn. Mocht je vraag er niet tussen staan dan zullen we hem ook toevoegen voor toekomstige vraagstukken.  En kom je er even niet uit dan is altijd even een chatgesprek te starten met een van onze medewerkers. Of even een ticket aanmaken in het klantenpanel. Op elke support vraag proberen we binnen 2 uur uur op te reageren.