Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup Emails

Backup Emails

Email is en blijft een groot onderdeel in online marketing en het dagelijks leven. Als je dit op een veilige externe locatie wilt opslaan dan hoef je niet verder te zoeken dan het backup programma van MijnBackupPartner.nl. 

Email komt in vele vormen en maten. Of je nu de bekende email programma’s zoals Microsoft Outlook, Apple Mail of een andere gebruikt. Een tweede of zelfs derde externe locatie waarin jouw email opgeslagen staat is een goede manier om altijd en overal over jouw emails te beschikken.

Backup maken van jouw emails op elke wijze

Om een backup van een email programma te maken gaat dit op een aantal manieren. De handmatige manier is tijdrovend en eigenlijk niet meer van deze tijd. Vaak worden deze backups ook nog eens gemaakt naar een andere plek op dezelfde machine, en heb je nog steeds een probleem mocht er iets met de laptop of computer gebeuren. Bij MijnBackupPartner.nl kan het zo ingesteld worden dat alle email in een keer naar een externe locatie opgeslagen wordt.

Met even instellen in het begin heb je hier vervolgens geen omkijken meer naar. Stel in welke folders en bestanden met de backup taak meegenomen moeten worden. En stel in hoe vaak je dit wilt zien. Elke dag, om het uur of elke week. Dit is aan jou.

Zo kan je wanneer je een probleem hebt met je vaste machine altijd de mail weer importeren in een andere mail client. En heb je geen zorgen meer hierover.

Ook is jouw email nogmaals opgeslagen met militaire AES-256 encryptie en met twee factor authenticatie. Dit zorgt ervoor dat er geen toegang is tot de mail wanneer je  niet over twee zaken beschikt. Het wachtwoord en de twee factor authenticatie die om de 60 seconden wijzigt. 

Stel het eenmalig in en de backup taak draait altijd

Wat het voordeel is van de tool van MijnBackupPartner.nl is dat met het eenmalig instellen, er geen extra acties meer nodig zijn. Controleer alleen of de backup taak loopt in de taakbalk. En van elke succesvolle of niet succesvolle poging om een backup te maken ontvang je hier netjes een mail over. Zo hoef je hier na het instellen niet meer wat aan te doen. En dus ook verder geen omkijken meer naar.

Met het personal pakket beschik je over elke mogelijkheid die je nodig zult hebben om een backup te maken van jouw email adres. Mocht je naar een oplossing voor een gehele organisatie zoeken of een tweede locatie zoeken om bestanden op te slaan dan kan je een kijkje nemen onder de andere pakketten.