Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup server maken

Backup server maken

Server 1000

34.99
per maand Excl. BTW

Backup server maken

Server 2000

44.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand
Uitgelicht 
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
AES-256 'military grade' Encryptie
MySQL Backup
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Opslag in datacenter NL
Application Aware writer
Automatische backups
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
AES-256 'military grade' Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Backup 
MongoDB
Application Aware writer
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
Ruimte uitbreidbaar
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows Server System State backup
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
MySQL Backup
Apparaten 
Meerdere servers
-
Aantal servers toegestaan
1
3
Opslag te gebruiken voor alle servers
Meerdere opslag kluizen

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand

Backup server maken

Backup server maken

Backup van je server maken is een verstandige keuze zodat ook je serverbestanden veiliggesteld zijn. Wat gebeurt er met je serverdata bij een crash, diefstal of brand? Zorg daarom altijd dat er een veilige backup is.

Met de backup online voor servers van MijnBackupPartner maak je via een internet automatisch een back-up van de bestanden op je server. Dit is mogelijk van 1000 GB tot 2000 GB.

De backup wordt extern opgeslagen en het is voor zowel fysieke als virtuele servers. Maak een backup van Windows servers, Exchange servers, Hyper-V backup en databases zoals MSSQL en MySQL en zonder zorgen.

Vanaf 34,99 euro per maand heb je al een pakket waarmee je een server backup maakt tot 1000 GB. Bekijk onze pakketten Server 1000 of Server 2000 om een veilige backup van jouw server te maken.

Windows Server backup

Windows Server backup is bij uitstek zeer belangrijk. In geval van een crash kan je met de back-up de omgeving het Windows systeem weer snel herstellen. Daardoor minimaliseer je onderbrekingen van bedrijfsactiviteiten.

Je wilt natuurlijk niet dat je bedrijf urenlang stilligt omdat er helaas geen Windows Server backup aanwezig is. Verlaag daarom de downtime door een goede en betrouwbare backup van de Windows server.

Database backup

Het is verstandig om regelmatig een database backup van bijvoorbeeld MS SQL of MySQL te maken. Bijvoorbeeld voordat je wijzigingen aanbrengt en daarnaast gewoon als veilige back-up. Met het backup server abonnement van MijnBackupPartner worden automatisch back-ups gemaakt van de databases.

Voor grote databases wordt de back-up gecomprimeerd. Alle gemaakt backups worden vervolgens veilig opgeslagen. Zo ben je verzekerd van herstel van je data indien dit nodig mocht zijn.

Exchange server backup

MijnBackupPartner biedt de oplossing om simpel en kosten efficiënt een Exchange server backup te maken. Vervolgens wordt deze back up encrypt opgeslagen. Met de Exchange backup heb je onder andere de mogelijk tot het terugzetten van volledige e-mailboxen tot en met losse e-mails.

Hyper-V backup

Met MijnBackupPartner server maak je van virtuele servers snel en makkelijk backups. Je kan ervoor kiezen om al je virtuele machines te backuppen of kies voor een specifieke virtuele machine. Aan jou de keuze.

Hyper-v cloud backup

VSS technologie

Door middel van de VSS technologie is het mogelijk om consistente momentopname van een schijfvolume of bestand te maken. Een zogenoemde VSS-schrijver is een extra software plug-in die detecteer wanneer deze actie plaatsvindt.

Alvorens een nieuwe back-up taak te starten roept de online backup client de Volume Shadow Service (VSS) op om een Volume (= de disk) Schadow Copy te creëren voor de bestanden die gekopieerd moeten worden. Het gaat hier niet om een kopie van de volledige schijf, maar om een differentiële kopie. Het creëren duurt slechts enkele seconden.

Met de functie “Applicatie bewust” van MijnBackupPartner wordt door de VSS technologie een juiste backup gemaakt van bijvoorbeeld:

 • Mailstore Server
 • Microsoft Dynamics CRM
 • Microsoft Sharepoint
 • Pervasive PSQL
 • Oracel DB

Hoe vaak een server backup maken?

Het is verstandig om tenminste iedere dage een server backup te maken. Mocht er onverhoopt is misgaan om welke reden dan ook, dan heb je alleen verlies van die ene dag. Het herstel van de back van de vorige dag kan je dan terugzetten. Op deze manier verlies je niet veel data, belangrijke bestanden en instellingen.

Je kan automatische back-ups instellen, zodat je het ook nooit vergeet. Het is een prettig idee dat je gegevens iedere dag veiliggesteld zijn op een betrouwbare plek. MijnBackupPartner maakt gebruikt van datacenters die in Nederland gelegen zijn.

Voordelen van online backup server

Voordelen van online backup server maken bij MijnBackupPartner

 • 1000 GB of 2000 GB opslagruimte server
 • Connectie via de beveiligde SSL-verbinding
 • Compressie van de verstuurde data
 • Automatische back-ups
 • Hyper-V, Exchange, MS SQL en MySQL backup
 • Windows server system state backup
 • Opslag in beveiligde datacenter in Nederland
 • 256-bit AES encryptie van de data
 • Application Aware writer
 • Meerdere opslag kluizen
 • Beveiligde verbinding

Bestel één van de online backup pakketten op onze website en je bent er zeker van dat je nooit meer belangrijke bestanden of data kwijtraakt, zoekraakt of verliest.