Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup windows 10

Backup windows 10

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Backup windows 10

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand

Backup windows 10

Een backup van Windows 10 is ervoor om te zorgen dat jouw belangrijke documenten en bestanden nog bereikbaar zijn indien de installatie van Windows 10 corrupt raakt of beschadigd. Met een lokale backup van Windows 10 ben je echter niet in alle gevallen nog zeker van dat jouw data nog veilig gesteld kan worden. Daarom hebben we bij MijnBackupPartner.nl een online cloud backup. Die in elk geval jouw belangrijkste data kan veiligstellen. 

Software van MijnBackupPartner.nl

Met elk besturingssysteem loop je wel het risico dat er wat met de hoofdinstallatie kan gebeuren, of dit nu via een corrupte update is. Een beveiligingslek of een menselijke fout. Wanneer de hoofdinstallatie van een besturingssysteem corrupt raakt dan kan het zijn dat jouw bestanden hiermee ook verloren gaan. Door het niet meer kunnen opstarten van de computer, of het corrupten van een opslagmedium. Tot het overschrijven van belangrijke data. Met een lokale backup of zelfs met een aangesloten externe harde schijf kan dit ook nog foutgaan. Met een externe online cloud backup wordt de data op een aantal fysieke locaties opgeslagen zodat als er bijvoorbeeld een brand is of een andere worst case scenario, nog steeds de data op een veilige plek staat opgeslagen. 

De backups worden gemaakt door het installeren van lokale software, in deze software is aan te geven wat in de backup dient meegenomen te worden. Of dit nu de complete backup voor Windows 10 is, of alleen een backup van bepaalde folders en bestanden. Met de software van MijnBackupPartner.nl geef je gemakkelijk aan wat in de backup meegenomen dient te worden. En met welke frequentie dit moet gebeuren. Je bent hier zelf vrij in om in te stellen. Vervolgens kunnen alle backups worden beheerd door het gebruik van een web portal, hier kan je backups mee restoren in een virtuele machine, op nieuwe computers of laptops, of natuurlijk weer terugzetten op je originele computer. Dit maakt het gemakkelijk en veelzijdig om direct jouw dataverlies terug te draaien.

Militaire versleuteling 

Beveiliging van een backup is natuurlijk net zo belangrijk als de backup zelf, al het verkeer tussen jouw computer en de servers van MijnBackupPartner.nl gaat via een beveiligde verbinding. Dit betekend dat dit zelfs op openbare netwerken gebruikt kan worden zonder gevaar. En het wordt ook nog een direct versleuteld met Militaire AES-256 beveiliging. Waardoor jouw backup versleuteld wordt, en hier dus geen gevaar bestaat dat jouw bestanden risico lopen.

Twee factor authenticatie

Naast onze strenge wachtwoord eisen is er ook de optie aanwezig om twee factor authenticatie aan te zetten voor het inloggen op het account. Dit zorgt ervoor dat jouw account nog dubbel beveiligd is met een zes cijfer wachtwoord wat om de zoveel seconden vervalt. En gebruikt kan worden in combinatie met jouw mobiele telefoon. Op dezelfde manier als vele andere instanties hun data beveiligen. 

Compressie van de data

Het maken van een online backup kan natuurlijk een hoop bandbreedte in beslag nemen. Afhankelijk van jouw data en installatie kan er maar zo 100 gigabyte aan ruimte nodig zijn voor een standaard Windows installatie met een aantal bestanden. Op sommige internet verbindingen kan dit een poos in beslag nemen om up te loaden naar onze servers. Hier hebben wij rekening mee gehouden in onze dienstverlening. We maken gebruik van slimme compressie in het uploaden van de bestanden naar de server. En splitsen grote bestanden op in vele kleine bestanden die gemakkelijker geĆ¼pload kunnen worden. Zodra het op de servers staat van MijnBackupPartner.nl wordt dit natuurlijk weer samengevoegd tot een bestand waar het  het origineel van is. 

Bestanden of Windows installaties terugzetten vanuit de beheer omgeving of via lokale software

Je hebt dus de keuze met de software indien je dit met de lokale software van MijnBackupPartner.nl wilt terugzetten of je dit wilt terugzetten van een willekeurige andere machine via de web portal. Ook kan je na het installeren van een nieuwe Windows installatie bijvoorbeeld zo weer de backup terugzetten van jouw bestanden met de handige software. Dit geeft je dus een hoop vrijheid om in elk  geval weer jouw belangrijkste data terug te zetten, waar je ook bent!

Met een Windows 10 backup ben je dus verzekerd van punt waarop je terug kunt, met onze 120 dagen retentie kan je ook een groot stuk terug in de tijd voor jouw bestanden. Dat is natuurlijk ook fijn voor als je het niet gelijk doorhebt dat je bestanden mist of verloren bent. Met de frequentie en de 120 dagen terug kan je dus altijd nog de bestanden terug zetten in deze periode.

Wil je ook een zekere opslagplek voor jouw belangrijke bestanden? Neem dan nu een van de pakketten bij MijnBackupPartner.nl!