Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup Windows 11

Backup Windows 11

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Backup Windows 11

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand

Backup Windows 11

Een backup van je Windows 11 laptop, desktop of ander apparaat is van groot belang. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren en zelfstandigen. Een backup van je data kan namelijk in elk scenario van belang zijn. Of dit nu je klantgegevens zijn en hun bestellingen voor een bedrijf, of je persoonlijke bestanden zoals onmisbare familiefoto’s. Met de laatste Windows 11 versie kan je eenvoudig een backup maken met onze software, en verzekerd zijn van backup die er ook in het meest ondenkbare situatie er nog is. Laten we op deze pagina alle voordelen toelichten van een Windows 11 backup!

Bescherming van je gegevens

Een van de belangrijkste voordelen van een Windows 11 backup is de gegevensbescherming die het biedt. In geval van een hardware storing, diefstal, brand of andere onvoorziene omstandigheden, blijven je bestanden veilig in de cloud. Een ongeluk met een laptop zit natuurlijk in een kleine hoek, door het morsen van een kop koffie, het laten vallen, of noem maar op. Een backup van je laptop met Windows 11 kan je jaren aan werk of herinneren veilig stellen. En is daarom een kleine investering die het meer dan waard is!

Jouw data wordt namelijk in datacentra in Utrecht en Amsterdam opgeslagen, en wanneer gewenst zijn er ook meerdere opslaglocaties te selecteren over de gehele wereld. Dit geeft je zelfs in het geval van oorlog en natuurrampen nog steeds toegang tot je data. 

Ook is elke stap van de verbinding beveiligt met versleuteling, en zijn er scans op malware en ransomware. Zo blijft jouw backup ook veilig tegen overnames en kwaadwillende acties. En kan je bijvoorbeeld wel verbinding maken met een openbaar WIFI netwerk zoals in de trein. 

Automatische Backups op jouw eigen schema

Ook een van de grote voordelen van een backup bij MijnBackupPartner.nl is dat dit geheel naar jouw wensen wordt verricht. Je kan namelijk zelf precies selecteren waar je van een backup wilt hebben. Is dit bijvoorbeeld enkel van je documenten folder binnen Windows 11? Of is dit de complete C schijf? Dit is verder aan jouw om te beslissen. Verder kan je ook het schema zelf instellen wanneer dit plaatsvind. En bijvoorbeeld 1 keer in de week de backup laten wegschrijven, of juist elke dag of elk uur.

Dankzij de incrementele backup worden er enkel gewijzigde bestanden geüpload naar de backup, met 120 dagen retentie. Zo kan je dus altijd nog terug naar een eerder tijdstip. En neem je niet onnodig ruimte in. 

Eenvoudige werking met lokale software en online omgeving

Onze software die de backup taken verder voor je regelt en in de juiste banen begeleid is eenvoudig lokaal te installeren en krijg je toegang toe zodra je een pakket hebt afgenomen. De software zorgt ervoor dat jouw backup taken succesvol kunnen worden ingesteld en uitgevoerd worden. Alsook dat dit op een veilige wijze gebeurd. 

Met onze software kan je op een makkelijke wijze werken en dus bepalen wat er exact in de backup meegenomen dient te worden, en hoe vaak deze taak dient uitgevoerd te worden. Ook zijn er meerdere taken aan te maken om dit verder te verdelen naar wens. Er is dus een hoop mogelijk op dit gebied. Voor meer voorbeelden en handleidingen kan je ook een kijkje nemen in onze kennisbank, we hebben hier een hoop uitgewerkt om dit proces zo eenvoudig mogelijk te houden. 

Eenvoudig upgraden voor meer dataopslag of meer mogelijkheden

Ook is het mogelijk om eenvoudig te upgraden van pakket, en dit aan te passen naar je wensen of gebruik. Blijk je bijvoorbeeld toch niet zoveel ruimte nodig te hebben? Of juist wat meer? Dan is eenvoudig te upgraden en te wisselen van pakket. Zonder dat je de software of taken opnieuw dient in te stellen.

 Stel dus nu ook jouw data binnen je Windows 11 apparaat veilig met een eenvoudig en voordelige backup optie bij MijnBackupPartner.nl!