Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Alternatief voor KPN Online Backup

Alternatief voor KPN Online Backup
MijnBackupPartner

Alternatief voor KPN Online Backup

Ben je op zoek naar een alternatief voor KPN Online Backup? MijnBackupPartner.nl biedt een uitstekend alternatief met onze geavanceerde backupdienst. Met onze dienst beschik je namelijk over meer functionaliteit en mogelijkheden, en dat alles tegen een voordeliger maandbedrag. In deze blogpost zullen we alle voordelen van onze backupdienst behandelen.


Meerdere fysieke opslaglocaties

Een van de belangrijkste voordelen van MijnBackupPartner.nl is dat we beschikken over meerdere fysieke opslaglocaties. Dit betekent dat je gegevens op meerdere locaties veilig worden opgeslagen. Mocht er zich een probleem voordoen op één locatie, dan zijn je gegevens nog steeds veilig op andere locaties. Deze redundantie zorgt voor extra betrouwbaarheid en geeft je gemoedsrust, wetende dat je gegevens veilig zijn, ongeacht wat er gebeurt. De data wordt standaard opgeslagen in onze Nederlandse datacentrums en is naar keuze verder in te stellen op andere backuplocaties over de gehele wereld.


Schaalbaar en voordelig

Bij MijnBackupPartner.nl begrijpen we dat de backupbehoeften van bedrijven kunnen variëren. Daarom bieden we een schaalbare oplossing aan die gemakkelijk kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een klein bedrijf bent met een beperkte hoeveelheid gegevens of een groot bedrijf met enorme hoeveelheden data, onze backupdienst groeit met je mee en kan zonder moeite tussentijds worden bijgeschaafd voor het beschikbaar stellen van meer data, of het mogelijk maken van het installeren op meerdere apparaten. 

Daarnaast hebben we ook verschillende pakketten voor zowel Particulieren, alsook speciale pakketten beschikbaar voor serverbackups, waar je complete servers in kunt backuppen. En jouw bedrijfsdata dus veilig is opgeslagen in de cloud. 

Bovendien is onze backupdienst zeer voordelig geprijsd. We begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een backupoplossing. Daarom streven we ernaar om onze dienst betaalbaar te houden, zodat je kunt profiteren van hoogwaardige backupfunctionaliteit zonder je budget te overschrijden. Dit doen we mede door het leveren van onze support via de online chat voor de snelle vragen, en het ticketsysteem. Mocht het met een van deze twee manieren niet lukken om tot een oplossing te komen voor het probleem, dan is het tevens mogelijk om telefonisch contact op te nemen. 


Lokale software die de backups voor je regelt

Een ander voordeel van MijnBackupPartner.nl is de lokale software die het mogelijk maakt om op al je apparaten de backups verder in te stellen. Beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Nadat je het gewenste schema hebt ingesteld, regelt onze software automatisch de backups voor jou. Dit betekent dat je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het handmatig uitvoeren van backups, of de backup taken te laten runnen. Onze software neemt het werk van je over, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke taken binnen je bedrijf. Deze software is eenvoudig te installeren en biedt ook een webomgeving om overal tot jouw backups te beschikken. Na elke automatische run krijg je een bevestiging per mail van de taak die uitgevoerd is. 


Tot 120 dagen terug met onze incrementele backup

Met onze incrementele backupfunctionaliteit kun je tot 120 dagen teruggaan in de tijd om eerdere versies van bestanden en gegevens te herstellen. Dit is vooral handig als je per ongeluk wijzigingen hebt aangebracht in een bestand en terug wilt naar een vorige versie. Onze incrementele backup maakt het mogelijk om specifieke momenten in de tijd te selecteren en gegevens te herstellen zoals ze waren op dat specifieke moment.

MijnBackupPartner.nl biedt een uitstekend alternatief voor KPN Online Backup. Met onze backupdienst beschik je over meerdere fysieke opslaglocaties, schaalbare en voordelige oplossingen, lokale software die de backups voor je regelt en de mogelijkheid om tot 120 dagen terug te gaan met onze incrementele backup. Bestel vandaag jouw backup pakket om gelijk aan de slag te gaan!