Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Backup maken MacBook

Backup maken MacBook
MijnBackupPartner

Backup maken MacBook

Om een backup te maken van een Macbook heb je vele opties, bij MijnBackupPartner.nl bieden wij je een simpele tool waarover je kan beschikken die dit allemaal automatisch voor je doet.Dus als je een hoop onderweg bent met je MacBook en je wilt graag van jouw bestanden en data een backup dan kan je het beste de tool van MijnBackupPartner.nl hiervoor gebruiken. 

Onze tool geeft je de mogelijkheid om alles 1 keer in te richten zodat al jouw bestanden en gevoelige data niet alleen veilig opgeslagen is. Maar ook op meerdere locaties over de gehele wereld. Met een druk op de knop zet je zo al jouw bestanden terug. Of dit nu vanaf je MacBook is of via een andere computer via de browser. 

Beveiliging op jouw backup account

Met zoals alles tegenwoordig online is het van groot belang dat jouw data en bestanden veilig worden opgeslagen. Natuurlijk niet alleen op jouw MacBook lokaal, maar ook van jouw cloud backup. Bij MijnBackupPartner.nl wordt jouw data met Militaire AES-256 encryptie opgeslagen, dus elk bestand en elke email wordt versleuteld en beveiligd via deze encryptie.

Hiernaast raden wij zeer sterk aan om gebruik te maken van de Twee factor Authenticatie. Zo heb je naast het wachtwoord altijd een mogelijkheid om jouw account beter te beveiligen.

Data opgeslagen op meerdere locaties over de gehele wereld

Naast een goede backup op 1 locatie is het natuurlijk helemaal goed om een backup te maken op meerdere locaties over de gehele wereld! Op verschillende datacenters hebben wij de infrastructuur om je bijvoorbeeld in Nederland en de Verenigde Staten een backup locatie te bieden. Ook met dezelfde Encryptie en de mogelijkheid tot twee factor authenticatie. Op die manier heb je zelfs met nationale rampen nog steeds een backup mogelijkheid in een ander land. 

Backup van jouw belangrijkste bestanden, of je gehele MacBook

Bij MijnBackupPartner.nl hebben wij diverse pakketten geschikt voor elke situatie. De voordeligste optie heeft nog steeds maar liefste 250 gigabyte aan beschikbare opslagruimte die je kan gebruiken. Dit geeft je een hoop vrijheid om niet alleen jouw belangrijkste data op te slaan. Maar bijvoorbeeld ook jouw mooiste foto’s of Videos die je niet kan missen. 

Ook kan je simpelweg kiezen om jouw gehele MacBook te back-uppen via onze software. Elke instelling en bestand wordt dan op een tweede of zelfs derde locatie opgeslagen! Zo kan je als je jouw MacBook in zijn geheel verliest of iets kwijtraakt direct verder waar je gebleven was op een vervangend model. 

Email backup

Email wordt natuurlijk vaak al op meerdere locaties opgeslagen, met het Mail programma van Apple kan het email adres echter als POP account ingesteld worden. Waarmee de mail lokaal wordt opgeslagen. Met de tool van MijnBackupPartner.nl kan er vervolgens van deze email berichten die lokaal zijn opgeslagen een backup gemaakt worden en gebruikt worden op andere locaties.

Backup frequentie is zelf in te richten 

Een enkele backup is natuurlijk heel leuk maar naarmate je werkt en ontwikkeld blijven je bestanden natuurlijk wijzigen. Met de backup Tool van MijnBackupPartner.nl waarin jouw data wordt opgeslagen in de cloud is het mogelijk om ook de frequentie zelf in te richten. Of je nu een dagelijkse backup wilt laten maken of een maandelijkse. En zelfs per minuut of wanneer je maar wilt. De enige factor waar rekening mee gehouden dient te worden is de beschikbare opslagruimte. Wanneer je dit voornamelijk gebruikt voor belangrijke tekst documenten of meer kan je hier natuurlijk zorgeloos gebruik van maken. Met zware video files kan je hier wellicht wat meer ruimte mee gebruiken. Gelukkig hebben wij zelfs pakketten met maar liefst 1000 gigabyte aan beschikbare opslagruimte!

120 dagen retentie van jouw Backup op de MacBook

120 dagen retentie houdt in dat je op elk moment maar liefst van een backup beschikt van 120 dagen terug. Dit geeft je de mogelijkheid om net even die ene wijziging terug te draaien of zelfs na een niet ontdekte fout terug te gaan in de tijd om dit te herstellen. 

Software die gemakkelijk is in gebruik en tegelijkertijd meer opties biedt 

Met onze backup software kan je gemakkelijk gebruikmaken om jouw functionaliteit die je wilt in te stellen. Ook is de tool voor zowel ervaren als niet ervaren gebruikers gemakkelijk te begrijpen en ook dieper op in te gaan. Zo kunnen ook commando’s meegegeven worden aan een speciale backup actie. De bestanden zijn nog meer uit te splitsen dan alleen een map kiezen. En er zijn ook afspraken te maken voor al het mogelijke. Dus hoe vaak, wanneer  en op welke wijze.Dit geeft je een hoop vrijheid in jouw specifieke backup bestanden voor een MacBook en de mogelijkheid om het op een Set it and Forget it manier in te stellen, of een meer hands on aanpak. Dit is natuurlijk geheel aan jezelf hoe diep je hier in wilt duiken. Maar in elk geval is jouw data van de Macbook veilig gebackupped in de cloud op meerdere locaties. 

Voor de nieuwe digitale werker

Met de opkomst van digitale nomaden en het thuiswerken wat we de afgelopen periode hebben moeten doen, is een backup service die trouw op de achtergrond er altijd voor zorgt dat de data bereikbaar is wel zo fijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan voor dagen of maanden aan werkverlies zorgen. Met de backup van MijnBackupPartner.nl heb je in elke situatie nog een backup waarop je terug kan vallen. Dus of je nu jouw MacBook laat vallen met het switchen van werkstation, er een bak koffie overheen gooit op de verkeerde plek. Of hij gestolen wordt. Er kan altijd terug naar de laatste backup op elk apparaat en elke locatie. 

Start gerust een chat gesprek met een van onze medewerkers rechts onderin het scherm mocht je nog meer vragen hebben. En laat je verrassen door de mogelijkheden en de lage kosten die wij bieden.