Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Cloud backup Synology

Cloud backup Synology
MijnBackupPartner

Cloud backup Synology

Het veilig stellen van je gegevens is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik van vitaal belang.  Het verlies van belangrijke bestanden kan leiden tot aanzienlijke operationele en financiële gevolgen. Een betrouwbare backupstrategie is essentieel om je gegevens te beschermen tegen calamiteiten zoals hardwarestoringen, diefstal, brand of ransomware-aanvallen. Met MijnBackupPartner.nl kan je vertrouwd en voordelig een backup maken van jouw Synology NAS. Om deze met een gerust hart te kunnen gebruiken. 

Veilige en betrouwbare gegevensbescherming

Een van de belangrijkste voordelen van een Cloud Backup Synology-dienst is de veilige en betrouwbare bescherming van je gegevens. MijnBackupPartner.nl  heeft robuuste beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, zoals end-to-end encryptie, waardoor je gegevens veilig worden overgedragen en opgeslagen in de cloud. Dit zorgt ervoor dat je gegevens beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang en datadiefstal. Deze versleuteling vind plaats met militaire AES-256 encryptie. 

Offsite opslag en beschikbaarheid van gegevens

Met Cloud Backup Synology  worden je gegevens opgeslagen op externe servers buiten je fysieke locatie. Dit biedt een belangrijk voordeel, omdat je gegevens beschermd zijn tegen fysieke schade aan je lokale opslagapparaten, zoals brand, waterschade of diefstal. Bovendien zorgt offsite opslag ervoor dat je altijd toegang hebt tot je gegevens, zelfs als er zich een probleem voordoet op je lokale systeem. Er kan eenvoudig worden ingelogd in onze online web omgeving om overal toegang te krijgen tot je gegevens. Meerdere opslaglocaties over de gehele wereld zijn te selecteren, zodat jouw gegevens ook in de meest ondenkbare situaties nog veilig zijn. 

Automatische en regelmatige backups

Met Cloud Backup Synology en MijnBackupPartner.nl kun je gemakkelijk geautomatiseerde en regelmatige backups instellen met onze lokaal te installeren software. Dit betekent dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan handmatige backups. Je kunt eenvoudig een backupschema instellen, bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks, en de dienst zorgt ervoor dat je gegevens automatisch worden geback-upt volgens het opgegeven schema. Na het afronden van de backup ontvang je automatisch een bevestiging per mail, en hoef je hier dus niet bij te blijven of te handmatig te controleren of dit correct is gegaan. 

Efficiënte incrementele backups

MijnBackupPartner.nl maakt gebruik van incrementele backuptechnologie, waarbij alleen de gewijzigde delen van bestanden worden gesynchroniseerd met de cloud. Dit betekent dat alleen de wijzigingen worden geüpload, waardoor het backupproces sneller en efficiënter verloopt. Bovendien bespaart dit opslagruimte in de cloud, aangezien alleen de gewijzigde delen worden opgeslagen. De upload wordt ook gecomprimeerd met slimme technologie, zodat zelfs op minder optimale internetverbindingen de upload van de data alsnog snel gaat. 

Flexibele opslagopties en schaalbaarheid

Met de backup oplossing van MijnBackupPartner.nl heb je de mogelijkheid om verschillende opslaglocaties te selecteren over de hele wereld. Hierdoor kan je flexibel instellen waarin jouw data opgeslagen wordt. Ook zijn de abonnementen makkelijk op te schroeven wanneer je wat meer  opslagruimte nodig hebt, zonder problemen kan je jouw abonnement aanpassen naar een hogere opslagcapaciteit. 

Eenvoudig herstel van gegevens

In geval van gegevensverlies of een systeemstoring biedt een Cloud backup  voor Synology  met MijnBackupPartner.nl eenvoudig herstel van gegevens. Je kunt snel en gemakkelijk je gegevens herstellen vanuit de cloud naar je Synology NAS of een andere locatie. Dit minimaliseert de downtime en helpt je om snel weer operationeel te zijn. Dit kan zowel hersteld worden via de webomgeving, of via de lokale sofware. De bestanden zijn ook terug te zetten op een andere locatie of opslagplek, dit zorgt ervoor dat je ook de tijd hebt om enige bestanden te vergelijken, zonder gelijk alles te overschrijven. 

Met onze Cloud Backup voor Synology NAS is een voordelige veilige opslagplek af te nemen voor al jouw data, sla jouw bedrijfsdata of persoonlijke data niet alleen maar op 1 NAS op. Maar maak ook een backup in de cloud, zo zijn jouw bestanden veilig wat er ook kan gebeuren. Neem nu je abonnement af, en begin gelijk met het instellen van jouw backupschema!