Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Online backup reseller (MSP

Online backup reseller (MSP
MijnBackupPartner

Online backup reseller (MSP

Ieder bedrijf en onderneming heeft gegevens digitaal opgeslagen, er is hier vrijwel niet meer aan te ontkomen. Een backup van deze gegevens is niet alleen voor jouw bedrijf belangrijk, maar ook voor jouw klanten. Om jouw klanten een backup oplossing aan te bieden dien je hier een hoop voor te regelen en aan te schaffen wanneer je dit wilt aanbieden. Met de diensten van MijnBackupPartner.nl kan je hier een voordelige en veilige oplossing voor aanbieden, zonder dat je hier extra onderhoud aan hebt of hardware dient aan te schaffen. Laten we een kijkje nemen naar alle voordelen van Online backup aanbieden als reseller.

Betrouwbare gegevensbescherming zonder investeringen in infrastructuur

Een van de belangrijkste voordelen van het resellen van een online back-up oplossing is dat je klanten kunnen profiteren van betrouwbare gegevensbescherming zonder dat je zelf hoeft te investeren in dure infrastructuur. Door samen te werken met MijnBackupPartner.nl, kun je profiteren van onze geavanceerde infrastructuur, zoals redundante opslag en geografische replicatie. Dit stelt je in staat om je klanten een robuuste back-upservice aan te bieden zonder dat je zelf grote kapitaalinvesteringen hoeft te doen. Indien je zelf de infrastructuur wilt opzetten zal dit namelijk een grote investering vereisen, met naast de initiĆ«le investering van het materiaal, ook de nodige werkzaamheden en onderhoud die hierbij volgt. Voor een vast maandbedrag kan je dit zorgeloos uitbesteden en je klanten een snelle oplossing aanbieden. 

Groeit met je mee

In de pakketten die we beschikbaar hebben voor Resellers voor Online Backups hebben we het al zo voor je klaargezet dan je gelijk aan de gang kunt gaan met je klanten. Met de twee opties die we beschikbaar hebben kan je gelijk een groot aantal klanten gebruik laten maken van de online backup, en dus gelijk jouw bestaande klantenbestand hierin opnemen. 

Het resellen van een online back-up oplossing geeft je bedrijf ook schaalbaarheid en flexibiliteit. Je kunt de dienst eenvoudig aanpassen aan de specifieke behoeften van je klanten, of het nu gaat om kleine bedrijven, middelgrote ondernemingen of grote corporaties. Je kunt de back-upoplossing aanpassen en het aantal apparaten of opslagcapaciteit uitbreiden. Deze flexibiliteit stelt je in staat om een oplossing op maat te bieden en tegemoet te komen aan de specifieke eisen van elke klant.

Extra inkomstenbron

Het resellen van online back-up oplossingen kan ook een extra inkomstenbron zijn voor je bedrijf. Door je klanten een toegevoegde waarde te bieden in de vorm van gegevensbescherming, kun je aanvullende diensten aanbieden en je omzet verhogen. Je kunt ervoor kiezen om de back-upoplossing aan te bieden als een aparte dienst of als onderdeel van een uitgebreider dienstenpakket. Dit geeft je de mogelijkheid om je klantenbestand uit te breiden en je bedrijf te laten groeien. Terwijl je tegelijkertijd een gewaardeerde dienst hiertegenover kan stellen. Iedereen kan namelijk zijn profijt halen uit een online backup. 

Expertondersteuning en technische assistentie

Wanneer je een online back-up oplossing reselt, profiteer je ook van de support die wij je kunnen bieden, en de verdere ondersteuning die door ons wordt opgepakt. Voor enige vragen over het product of het instellen hiervan kan je eenvoudig gebruikmaken van onze support, en zo snel een antwoord op je vraag vinden.  

Dit maakt het aanbieden en lanceren van jouw backup oplossing een pijnloze onderneming, en je kan op white label basis jouw backupsoftware installeren of laten installeren door de klant. Zo kan je alle support bieden aan jouw eindklant, en altijd terugvallen op onze ondersteuning voor de backup. 

Het resellen van een online back-up oplossing aan je klanten kan een slimme zet zijn voor jouw bedrijf. Het biedt betrouwbare gegevensbescherming zonder de noodzaak van grote investeringen in infrastructuur, schaalbaarheid en flexibiliteit, een extra inkomstenbron en toegang tot expertondersteuning. Door deze voordelen te benutten, kun je je klanten een waardevolle service bieden en je bedrijf laten groeien in de snelgroeiende markt van gegevensbeveiliging.