Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Online backup ruimte voor al je bestanden

Online backup ruimte voor al je bestanden
MijnBackupPartner

Online backup ruimte voor al je bestanden

Een online backup heb je nodig voor een hoop aantal verschillende projecten. Voor persoonlijk gebruik, om al je familie foto’s op te slaan en voor zakelijk gebruik om ervoor te zorgen dat je altijd terug kan. In deze blog post laten we je een aantal opties zien die wij bij MijnBackupPartner.nl beschikbaar hebben. 

Er zijn dus een hoop verschillende doeleinden voor een online backup, het maakt niet uit of je nu de dagelijkse foto’s die je maakt voor persoonlijk gebruik op wilt slaan op een veilige plek. Of dat je de laatste versie van een website dient op te slaan op een tweede locatie. MijnBackupPartner.nl maakt het gemakkelijk om een backup te maken en dit automatisch verder op de achtergrond te laten gebeuren. Zodat jij altijd verzekerd bent van veilige opslag voor al jouw data. 

Personal backups voor al jouw persoonlijke bestanden 

Persoonlijke backups kan je altijd nodig hebben om de voor jouw belangrijke bestanden op te slaan op een veilige tweede locatie. Bij MijnBackupPartner.nl hebben we hier rekening mee gehouden om voor een lage prijs een veilige locatie aan te bieden voor al jouw bestanden. 

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een opslaglocatie voor je persoonlijke projecten, zoals video projecten, opslag van je financiële data en boekhouding. Dan kan je dit gemakkelijk bij ons kwijt in een van onze persoonlijke pakketten.

Ook kan de online cloud backup gebruikt worden voor het opslaan van overige computerbestanden en ook een complete Windows backup. Zo kan er wanneer er bijvoorbeeld wat met je laptop gebeurd zo verder worden gegaan op een nieuwe machine.

Family backup, voor het gehele gezin ruimte 

Om uit te breiden op het persoonlijk pakket wat beschikbaar is hebben wij ook een Family backup pakket beschikbaar. Zo kan je met dit pakket voor het gehele gezin een backup maken van meerdere apparaten. Zo heb je bijvoorbeeld ruimte voor je zoon zijn laptop, de tablet van je vrouw en jouw desktop machine. Het aantal apparaten wat hierin is toegestaan om mee te nemen in de backup zijn namelijk 8 apparaten! Voldoende voor een groot aantal gezinnen. En mocht je meer apparaten nodig hebben dan kan je altijd even contact opnemen met ons om voor jouw een passend pakket te bieden. En een Family backup begint al bij 1000 gigabyte om voor elk apparaat een backup te kunnen maken!

Business backup voor zakelijk gebruik 

Zakelijke backups zijn niet alleen essentieel om te maken voor jouw klanten en om beloften na te komen, maar het kan ook noodzakelijk zijn voor het voorzetten van jouw bedrijf. Je kan namelijk de volgende situatie indenken waarin je een groot probleem zou hebben. In het dagelijkse werk schrijf je data weg naar een database, dit kunnen de laatste projecten zijn van je werknemers maar ook cruciale data voor de boekhouding.

Wanneer er iets met deze database gebeurd die op een lokale PC in het bedrijfsnetwerk hangt dan is kan er niet verder gewerkt worden die dag, en wellicht de andere dagen ook niet. Daarom is een backup op een veilige locatie zo essentieel voor elk bedrijf om in te stellen. Bij MijnBackupPartner.nl kan je kiezen uit verschillende pakketten voor een zakelijke backup. En kan je ervoor kiezen om het best passende pakket voor jouw bedrijf te nemen. 

Server backups voor de systeembeheerders

Wanneer je als systeembeheerder voor jouw bedrijf of persoonlijk gebruik overzicht hebt op Windows of Linux servers dan zal je vast wel eens gedacht hebben aan een backup locatie. Hardware failure, een failure in de RAID van je schijven of een software update fout. Een fout zit in een klein hoekje, maar zijn die lokale backups die je hebt gemaakt wel genoeg? Dat zijn ze niet. Keer en keer zien wij terug in verschillende hoeken dat lokale backups niet regelmatig bijgehouden worden, op een locatie worden opgeslagen die zelf ook kapot kan gaan of anderzijds niet up to date en veilig zijn. 

Met een veilige backup voor servers voor servers in het datacenter in Nederland, of op een andere locatie wereldwijd, kan je erop bouwen dat jouw backup altijd op een veilige locatie bereikbaar is. En daarnaast worden ook de onderstaande methoden gebruikt om de backup nog verder te beveiligen. 

Beveiliging van de backup

De beveiliging van een backup is net zo belangrijk als het maken van de backup zelf. Daarom zit er in de software van MijnBackupPartner.nl niet alleen een standaard TLS verbinding tussen jouw computer of apparaat en de backup servers. Maar ook een militaire AES-256 versleuteling op de backup zelf. Zo kan er dus geen data uitgelezen worden als de bestanden worden verzonden, en geen backups ingelezen worden. 

Snelheid van de backup 

De snelheid van een backup is ook belangrijk, je wilt namelijk niet dagen wachten voordat al jouw data een keer geupload is. Daarom hebben wij bij MijnBackupPartner.nl een slimme manier om de data te verwerken. Alle data wordt opgeslits in meerdere pakketten, zodat het uploaden sneller kan gebeuren zonder oponthoud. Zo kan er ook met minder optimale internet verbindingen moeiteloos gebruik gemaakt worden van de backup. 

Sluit nu jouw backup pakket af om direct te beginnen!