Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Veeam msp backup alternatief

Veeam msp backup alternatief
MijnBackupPartner

Veeam msp backup alternatief

Als Managed Service Provider (MSP) begrijp je het belang van betrouwbare en efficiënte back-upoplossingen voor jouw klanten. Veeam MSP Backup is een veelgebruikte keuze, maar bij MijnBackupPartner.nl geloven we dat wij het perfecte alternatief zijn. In deze blogpost zullen we bespreken waarom je zou moeten overwegen om met ons samen te werken en hoe wij jou kunnen helpen bij het bieden van hoogwaardige back-updiensten aan jouw klanten, en dat voor een voordeligere prijs. 

Betrouwbare gegevensbescherming

Bij MijnBackupPartner.nl begrijpen we dat gegevensbescherming van cruciaal belang is voor jouw klanten. Daarom bieden wij een betrouwbare back-upoplossing die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging en gegevensintegriteit. Onze geavanceerde infrastructuur en technologie zorgen voor veilige en versleutelde gegevensoverdracht en opslag, waardoor de gegevens van jouw klanten te allen tijde veilig zijn. 

De versleuteling van de data vindt plaats met militaire AES-256 beveiliging, en de verbinding tussen de apparaten en de servers van MijnBackupPartner.nl is ten allen tijden beveiligd met een STARTTLS certificaat. Alle data is hierdoor vanaf stap 1 versleuteld. Zodat de backupsoftware tevens op openbare netwerken gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld door klanten die vaak onderweg zijn. 

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Bij MijnBackupPartner.nl begrijpen we dat elke MSP unieke behoeften heeft voor zijn backup wensen. Daarom bieden we flexibele en schaalbare back-upoplossingen die kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van jouw bedrijf en klanten. Of je nu werkt met kleine bedrijven, middelgrote ondernemingen of grote corporaties, ons pakket zet je zelf in staat om vast te leggen hoeveel data elke gebruiker krijgt toegewezen. En kan daardoor zelf in beheer genomen worden naar aanleiding wat een individuele klant nodig heeft. Het eerste pakket voor resellers beschikt over 500 GB totale ruimte, en kan over 15 apparaten worden verdeeld en ingedeeld. Mocht je nog meer ruimte nodig hebben dan is over te schakelen naar het tweede reseller pakket. Dit geeft je toegang tot 2 Terabyte voor maar liefst 30 apparaten waarin de software geïnstalleerd kan worden. Meer ruimte is tevens beschikbaar, hier is dan even een ticket voor aan te maken om een aanbod te ontvangen. 

Eenvoudig beheer en gebruiksvriendelijkheid

Bij MijnBackupPartner.nl geloven we dat back-upoplossingen eenvoudig te beheren en gebruiksvriendelijk moeten zijn. Daarom bieden we een intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard waarmee je eenvoudig back-ups kunt plannen, beheren en herstellen. Onze oplossing vereist minimale technische kennis en biedt een intuïtieve gebruikerservaring, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige service aan jouw klanten. De lokale software kan eenvoudig worden geïnstalleerd en ingesteld op het apparaat waarvandaan de bestanden dienen te komen. Na elke run ontvangt de klant zelf hier een mail van met de details van de upload. Of je kan dit instellen op je eigen email adres. Zodat de klant hier verder geen omkijken naar heeft. Het schema is op elke gewenste frequentie in te stellen, en kan bijvoorbeeld elke week worden gedraaid, of juist meerdere keren per dag. Dankzij de incrementele backup worden enkel gewijzigde bestanden meegenomen. Waardoor er geen onnodige data meegenomen wordt in de backup. 

Persoonlijke ondersteuning en expertise

Bij MijnBackupPartner.nl hechten we veel waarde aan persoonlijke ondersteuning en expertise. Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om jou te helpen bij eventuele vragen, technische problemen of advies. Wij geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze MSP-partners en bieden gepersonaliseerde ondersteuning om ervoor te zorgen dat je succesvol bent in het leveren van back-updiensten aan jouw klanten. We leveren support via een aantal kanalen, waarin het ticketsysteem en de chat centraal in staan. Mocht telefonische support ook gewenst zijn dan is dit tegen een kleine meerprijs tevens mogelijk. 

Als je op zoek bent naar het perfecte alternatief voor Veeam MSP Backup, hoef je niet verder te zoeken dan MijnBackupPartner.nl. Met onze betrouwbare gegevensbescherming, flexibiliteit, eenvoudig beheer en persoonlijke ondersteuning zijn wij de ideale partner voor MSP's die hoogwaardige back-upoplossingen willen bieden aan hun klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen slagen in jouw back-updiensten!