Backup software meld teveel apparaten in gebruik

Met het gebruik van onze backup software is het binnen een aantal pakketten niet mogelijk om de software op meerdere apparaten te gebruiken.

Het kan echter natuurlijk zijn dat je wisselt van computer, en daarbij de backup software weer opnieuw wilt installeren.

Dit is mogelijk, maar dient dan even aan ons gemeld te worden via het ticketsysteem. Wij melden dan het oude apparaat af, waardoor jij het nieuwe apparaat hierna kunt gebruiken. Vermeld in de ticket even de naam van de oude computer, en het IP adres van het netwerk. Dan kunnen we dit loskoppelen.

Backup software meld teveel apparaten in gebruik

Hierna ontvang je bericht terug via het ticketsysteem wanneer het mogelijk moet zijn om de backup software te installeren.

Is het binnen jouw backup pakket wel mogelijk om meerdere apparaten te koppelen, maar je ontvangt nog steeds deze melding? Maak dan ook even een ticket aan met de nodige informatie hierin. Dan zetten we dit voor je recht.