De Backup software downloaden - Mac OSX

Om de backup client van MijnBackupPartner.nl te installeren zijn de volgende stappen te gebruiken.

Er is na de bestelling de mail te openen voor de login gegevens. Hierna is naar de URL te gaan om de backup client te downloaden en te installeren. Dit gaat via de volgende link:

Hierna kom je in het volgende scherm:

De Backup software downloaden - Mac OSX

Voer de login gegevens in om door te gaan het volgende scherm:

De Backup software downloaden - Mac OSX

In het bovenstaande scherm is de optie Downloaden te selecteren om de software te downloaden.

Klik hierna op de volgende optie om de software te downloaden:

De Backup software downloaden - Mac OSX

Hierna wordt de backup client gedownload en is hij daarna te starten om de installatie te doorlopen en af te ronden.

De Backup software downloaden - Mac OSX

De instellingen zijn verder allemaal standaard te laten, of te wijzigen naar een andere folder naar wens. Na het doorlopen van de installatie komt het eindscherm in beeld. De installatie is dan afgerond en de backup client software draait verder op de achtergrond. Om de backup taken verder in te stellen is hij te openen en verder te configureren. Deze instellingen en opties zijn dan verder te leren op de volgende link:

De Backup software downloaden - Mac OSX