Op welke wijze wordt de Backup versleuteld opgeslagen

een backup bij MijnBackupPartner.nl wordt op diverse manieren beveiligd, een manier daarvan is de versleuteling van elk bestand waar een backup van wordt gemaakt. Met Militaire AES-256 versleuteling wordt elke bestand versleuteld zodat dit niet in te lezen is zonder het wachtwoord en de twee factor authenticatie.

Dus ook op WiFi netwerken die je gebruikt in een internetcafé is je data die gestuurd wordt naar de backup niet in te lezen door personen of systemen die meeluisteren op de lijn.

Hierdoor ben je altijd verzekerd van een veilige backup die niet ingelezen kan worden door anderen. Enkel met het wachtwoord en twee factor authenticatie is de data pas zinnig om te gebruiken. En met de militaire versleuteling doen zelfs de laatste supercomputers er meer dan 200 jaar over om dit te kraken.