Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Cloud Backup Hyper-V

Cloud Backup Hyper-V

Server 1000

34.99
per maand Excl. BTW

Cloud Backup Hyper-V

Server 2000

44.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand
Uitgelicht 
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
AES-256 'military grade' Encryptie
MySQL Backup
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Opslag in datacenter NL
Application Aware writer
Automatische backups
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
AES-256 'military grade' Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Backup 
MongoDB
Application Aware writer
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
Ruimte uitbreidbaar
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows Server System State backup
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
MySQL Backup
Apparaten 
Meerdere servers
-
Aantal servers toegestaan
1
3
Opslag te gebruiken voor alle servers
Meerdere opslag kluizen

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand

Cloud Backup Hyper-V

Bij MijnBackupPartner.nl begrijpen we hoe essentieel het is voor bedrijven om hun virtuele omgevingen veilig te stellen en te beschermen. Daarom bieden wij onze geavanceerde Cloud Backup Hyper-V-oplossing aan. Met deze krachtige tool kun je profiteren van een breed scala aan voordelen die je helpen om niet alleen jouw waardevolle gegevens te beschermen maar ook die van je klanten. Met een Cloud backup voor Hyper V kan je ook meer zekerheid bieden en de operationele continuïteit waarborgen. Zodat jouw bedrijf ook in een noodgeval nog hersteld kan worden.

Met een Cloud Backup voor Hyper V beschik je over enkele belangrijke voordelen, laten we deze op deze pagina verder toelichten: 

Veilige en betrouwbare gegevensbescherming

Onze backup-oplossing maakt gebruik van de nieuwste technologieën om jouw Hyper-V virtuele machines veilig en betrouwbaar te beschermen. Met robuuste militaire AES-256 versleuteling en strikte beveiligingsmaatregelen zoals ook Twee factor authenticatie zorgen we ervoor dat jouw gegevens veilig zijn tegen bedreigingen zoals gegevensverlies, ransomware of natuurrampen. Met een backup kan je namelijk zelfs wanneer jouw data gecomprimeerd raakt altijd nog terugvallen op een eerdere versie. Wat dit zo onmisbaar maakt voor bedrijven en organisaties. Een op locatie backup of directe verbinding met een opslaglocatie kan zelf namelijk ook gecomprimeerd raken, waardoor dit niet afdoende is. 

Eenvoudige implementatie en beheer via lokale software

Met onze Cloud Backup Hyper-V-service hoef je je geen zorgen te maken over complexe installaties of configuraties. Ons platform is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt intuïtieve tools waarmee je snel aan de slag kunt. Met slechts een paar klikken kun je jouw virtuele machines eenvoudig back-uppen en herstellen, waardoor jouw IT-team kostbare tijd bespaart. Download simpelweg onze lokale software om gelijk aan de gang te gaan, je kan hierna gelijk jouw gewenste configuraties toepassen. En uiteraard ook de frequentie waarmee wat weggeschreven dient te worden.

We hebben voor dit proces ook handleidingen voor je klaar staan in onze kennisbank, die je nog verder uitleggen hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat. En hoe jij dit snel kan toepassen. 

De Backups zijn uiteraard ook toegankelijk en terug te zetten via onze web omgeving waar ten alle tijden op ingelogd kan worden, backup taken zijn dus ook remote uit te voeren in het geval van nood.  

Flexibele en schaalbare oplossing

Onze Cloud Backup Hyper-V-service is volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Of je nu een klein bedrijf bent met een handvol virtuele machines of een grotere onderneming met een complexe infrastructuur, onze oplossing kan worden geschaald om aan jouw groeiende eisen te voldoen. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, waardoor je kosten bespaart en de flexibiliteit behoudt. Zo hoef je ook niet onder het gras voor de addertjes te zoeken, we hebben helder onze specificaties onder de pakketten staan zodat jij in een oogopslag kunt zien hoe het in elkaar steekt. Zo zitten er bijvoorbeeld geen setupkosten aan vast, en betaal je een vast bedrag per termijn. 

Snelle en efficiënte herstelopties

 Een van de grootste voordelen van onze Cloud Backup Hyper-V-service is de mogelijkheid om snel en efficiënt gegevens te herstellen. Of het nu gaat om het herstellen van individuele bestanden of het volledig herstellen van jouw virtuele machines, onze oplossing biedt je de tools om jouw bedrijf snel weer operationeel te maken na een incident. Ook het uploaden en werking van de backupsoftware maakt gebruik van slimme technologie om dit proces zelf ook sneller te maken. Zo maken we standaard gebruik van incrementele backups, die voor efficiëntie zorgen in het backupproces. Als ook compressie van de data upload. Wat dit dus ook geschikt maakt voor minder dan optimale internetverbindingen. 

Geografische redundantie en beschikbaarheid

Als backup provider begrijpen we het belang van gegevensbeschikbaarheid. Daarom bieden we geografische redundantie aan met verschillende opslagkluizen over de gehele wereld. Zelf is er dan te kiezen welke locaties dit zijn, en de verdere instellingen hierbij. Hierdoor is zelf in het geval van een natuurramp of oorlog gegevensherstel nog steeds mogelijk. Standaard wordt de data opgeslagen in onze datacentra in Amsterdam en Utrecht. Met daarop dus nog de optie om dit uit te  breiden tot diverse wereldwijde locaties met de extra opslaglocaties. 

Al deze voordelen maken een Cloud Backup voor Hyper-V dus een onmisbare dienst, die niet alleen jouw gegevens kan veilig stellen, maar ook die van je klanten die op je vertrouwen. Met een backup kan je altijd nog terug in het geval van nood, en bespaar je jezelf jaren aan werk. Denk er dus niet te lang meer over na, en sluit nu jouw backup pakket af voor Hyper-V!