Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Cloud backup laptop

Cloud backup laptop

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Cloud backup laptop

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand

Cloud backup laptop

Cloud backup laptop

Met een laptop als dagelijkse driver maakt het niet uit waar je werkt, of het nu even in de trein aan een rapport werken is. Of op vakantie bereikbaar zijn voor incidentele. Of je bent een volledige Digital Nomad. Er kan altijd wat fout gaan met het werken met een laptop. Even in een koffie cafe werken aan je website, en vervolgens je koffie over de laptop. Met het wisselen van trein slipt je laptop uit je half gesloten rugzak. Op vakantie raakt je laptop kwijt in de bagage.

Een ongeluk is zo gebeurd. Een laptop kan vervangen worden, maar kan ook jouw project even vervangen worden waar je al een half jaar aan werkt? Dat wordt wat lastiger.

Daarom hebben we bij MijnBackupPartner.nl jouw rug met een online cloud backup voor je laptop. Elke wijziging en verbetering wordt opgeslagen naar de cloud. Zo kan je zorgeloos werken aan elk project zonder dat je gevaar loopt om werk te verliezen

Voordelen van MijnBackupPartner.nl

MijnBackupPartner.nl komt met een gemakkelijk programma wat te installeren is op jouw laptop. Met een hoop configuratie opties is hij aan te passen naar jouw wensen en zo in te richten naar jouw werkomstandigheden. Wil je dat elke keer als de laptop opstart een backup gemaakt wordt van de gehele laptop? Of wil je alleen van een specifieke folder elke minuut een backup hebben? Het kan met onze diensten. 

In elke situatie een terugval plan van 120 dagen

Een backup is natuurlijk alleen maar zinvol als je nog enige tijd terug kan, wellicht zie je een bestand over het hoofd of moet je wat verder terug om een beschadiging te herstellen. Daarom hebben wij bij MijnBackupPartner.nl een mogelijkheid om maar liefst 120 dagen terug in de tijd te gaan en jouw bestanden te redden. 

Met twee factor authenticatie, military grade versleuteling en meerdere opslaglocaties over de wereld

Op je smartphone stel je gemakkelijk en snel twee factor authenticatie in, zo is voor elke inlog en opstart van de service een tweede inlog nodig. Dit is een zekere wijze om ongewenst toegang tegen te gaan en jouw backup bestanden veilig opgeslagen te hebben in de online cloud backup. Verder maken we gebruik van Militaire AES-256 versleuteling die ervoor zorgt dat zelfs supercomputers er nog 200 jaar er nog over doen om jouw data te kraken. En als laatst zijn er over de gehele wereld opslaglocaties zelf te kiezen waar jouw backup data opgeslagen wordt. Zo heb je altijd verspreid over meerdere locaties een kopie van jouw backup. En kan er zelfs in de meest uitzonderlijke situaties teruggevallen worden op de backup.

Cloud backup laptop

De opkomst van thuis werken en Digital Nomading

Met meer en meer mensen die ook thuis werken met de laptop is het raadzaam om een plan b te hebben wanneer puntje bij paaltje komt. Met een online cloud backup dienst ben je verzekerd van een backup die niet op locatie is. Een backup kan bijvoorbeeld aanwezig zijn in de Verenigde Staten en gewoon in Nederland. Zo ben je niet meer afhankelijk van een enkele opslaglocatie voor al jouw data. 

Digital nomads lees je steeds meer over en is een droom van velen om dit te bereiken. Niet vastzitten aan een locatie om je inkomen te verdienen. Reizen en werken en de wereld zien. Dat is waar een hoop dromen liggen. Of het nu op een zeilboot is, een rijdend tiny house of gewoon rond hoppen van AirBNB naar appartement in verschillende steden over de gehele wereld. Werken zal je toch moeten, het moet ergens van betaald worden. Daarom zie je van mensen die dit doen de mooiste foto’s voorbij komen op social media van een strand, een cafe met een drankje of al typend op een zeilboot. Met de huidige mogelijkheden in elk werkveld om locatie onafhankelijk te werken met een laptop trekt dit een hoop aandacht. 

Maar je werk moet natuurlijk veilig opgeslagen worden zodat je niets verliest als je laptop voor wat voor reden dan ook verloren gaat. Met MijnBackupPartner.nl beschik je altijd en overal over een backup van al jouw gevoelige informatie, werkzaamheden en foto’s. 

Twee pakketten voor een Cloud backup Laptop

Met een scherpe prijs ben je verzekerd van een backup in elke situatie.  Voor de prijs van een dagje uit heb je al een jaar lang backups van je laptop online op de cloud. Het grootste verschil tussen de twee pakketten waaruit je kan kiezen voor een Cloud backup voor je Laptop is Personal 250 en Personal 1000. De cijfers verwijzen naar de beschikbare schijfruimte die er is. Zo heb je al voor 5.99 ex btw per maand 250 gigabyte tot je beschikking!  Ruim voldoende voor de meeste grote projecten en werkzaamheden. Plus nog een heleboel foto’s en videos! 

Het gaat natuurlijk niet alleen over simpele bestanden bij de meeste klanten, daarom kunnen ook complexe databases, gehele programma’s en nog veel meer meegenomen worden in de backup. Dan ben je altijd verzekerd van een plan b in elke situatie.