Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Cloud backups

Cloud backups

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Cloud backups

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand

Cloud backups

Backups zijn een cruciaal onderdeel voor elk bedrijf, onderneming, vereniging en ook voor particulieren. Met een Cloud backup ben je niet alleen verzekerd van een backup in incidentele gevallen, maar in vrijwel elk denkbaar scenario. Van een brand of ransomware tot  diefstal en vernieling. Met een Cloud backup ben je namelijk niet gebonden aan de limieten van 1 locatie of opslagplek. En is de beveiliging geregeld met Militaire maatregelingen. Laten we hieronder alle voordelen bespreken van Cloud Backups voor jouw bedrijf of wensen. 

Cloud Backups voor elke situatie

Wanneer je een bedrijf runt of onderneming dan is er in vrijwel elk geval wel een waslijst aan taken in de beginfase. En naarmate het bedrijf zich ontwikkeld komt er meer personeel bij, meer dagelijkse werkzaamheden en meer klanten. Al deze data stapelt zich op, wat wellicht een keer begon in een Excel bestandje groeit al snel uit tot een boekhouding die bijgehouden wordt. Data en projecten werden eerst opgeslagen op een computer, wat nu al uitgegroeid kan zijn tot een lokale schijf in het netwerk. Data en de opslag hiervan is een alsmaar groeiend fenomeen. Zodra je hier ook maar 1 onderdeel van verliest kan dit al rampzalig zijn voor jouw onderneming. 

Daarom kan MijnBackupPartner.nl je hier een backup dienst voor aanbieden die je met een gerust hart kan laten werken. Al jouw werk wordt namelijk elke maand, week, dag, uur of minuut weggeschreven en gekopieerd naar onze datacentra.  Zo kan je altijd nog een versie terugzetten en jouw werk of project uit de brand helpen. 

Voor 1 computer, meerdere of zelfs gehele servers

Jouw werkwijze en benodigdheden kunnen natuurlijk speciaal zijn, of je nu een one man show bent of een team op zijn plaats hebt, onze pakketten zijn te schalen en aan te passen naar vele verschillende organisaties of individuele benodigdheden. Zo kan je dus voor je eigen persoonlijke data een backup maken of van je gehele organisatie. En is dit verder in te richten naar wens met onze pakketten en de lokale instellingen die allemaal te maken zijn. 

Voor de systeembeheerders hebben we ook een complete oplossing om al je servers te backuppen op meerdere fysieke locaties, en aan de hand van disk images eenvoudig een server snel weer compleet kan draaien met zo min mogelijk oponthoud. Essentieel voor elk IT bedrijf. 

Militaire beveiliging en een sterke voordeur

Beveiliging van een backup is ook een belangrijk punt, daarom hebben we er alle mogelijkheden aan toegepast om ervoor te zorgen dat jouw Cloud Backup zo goed mogelijk beveiligd is. Met onze militaire AES-256 versleutelingen op de server en altijd een beveiligde verbinding tussen apparaat en de Cloud backup is er ook vanuit elke verbinding met een gerust hart verbinding te maken. Bijvoorbeeld handig voor de digitale nomaden onder ons, de thuiswerkers en gewoon voor op vakantie. Met een beveiligde verbinding ben je er natuurlijk nog niet helemaal, de voordeur dient ook goed dichtgetimmerd te zijn, de voordeur bestaat uit de inlogmethode, en bevat dus de gebruikersnaam en wachtwoord. Bij MijnBackupPartner.nl hebben we daarom strenge wachtwoord eisen die nageleefd dienen te worden. En kan je er ook voor kiezen om twee factor authenticatie aan te zetten hierop. Een item wat wij sterk aanraden. 

Alles wordt versleuteld verzonden naar onze datacentra

Wanneer je dus verbinding maakt met een willekeurig netwerk, dan wordt de verbinding tussen jouw en de backup servers dus nog een keer extra beveiligd. Zo kan je ook gebruikmaken van een openbare verbinding in een Starbucks of McDonalds, zonder zorgen. Ook is dit echter belangrijk op lokale netwerken binnen je bedrijf of huis. Dit zorgt er namelijk voor dat de bestanden nog een keer versleuteld over de lijn gaan. En dus niet door derde partijen ingezien kunnen worden. 

Sneller dan normale uploads

Dankzij slimme technologie die toegepast wordt is het uploaden van bestanden naar de datacentra sneller dan vergelijkbare acties die je kan verrichten. Dit is mede mogelijk dankzij de slimme technologie die hiervoor gebruikt wordt om grote bestanden op te breken in vele verschillende blokken. Deze blokken kunnen eenvoudiger en sneller worden geüpload naar een andere locatie dan 1 groot geheel bestand. En is daarom ook sneller. 

Dat maakt de Backups dus ook een serieuze optie voor iedereen die beschikt over minder dan optimale internet verbindingen en grotere bestanden die anders dagen zouden duren. Die kunnen dankzij die slimme technologie sneller dan anders worden geüpload. Ook voor media bureaus of simpelweg je vakantie video’s kan je dus nu een backup maken. 

Neem nu ook jouw Cloud backup pakket af voor een vaste lage prijs! En maak een backup van jouw belangrijkste data voor jezelf of voor je onderneming.