Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

OneDrive backup

OneDrive backup

O365

2.00
per maand Excl. BTW

    - Per gebruiker
    - 50GB per gebruiker

Specificaties

O365

€ 2.00
per maand
Uitgelicht 
Hoge performance incrementele backups
Restore complete mailbox of specifieke emails
Backup mailboxen
Backup agenda & contacten
Restore 
Restore vanaf elke gewenst backup punt
Restore naar lokale PC
Restore naar Office365 of andere cloud lokatie
Snelle en geavanceerde sorteer / zoek functies
Restore complete mailbox of specifieke emails
Preview emails voor restore
Restore SharePoint sites, OneDrive and Teams bestanden
Management 
Snel en gemakkelijk in te stellen, geen training nodig
Online portal voor controle en beheer backups
Backups via taken in te plannen
Ingebouwde Azure AD applicatie registratie
Remote configuratie via web portal
Instant credentials verificatie via ' Test connectie' optie
Backup / Restore backup logs
Backup 
Backup bestanden en bijlagen Microsoft Teams
Optie om alle of geselecteerde mailboxen / sites te backuppen
Hoge performance incrementele backups
Backup agenda & contacten
Backup mailboxen
Geschikt voor 
Outlook
Outlook Agenda
Outlook Contacts
OneDrive for Business
SharePoint
Team Files

O365

€ 2.00
per maand

OneDrive backup

Met OneDrive backup kunnen documenten en bestanden worden opgeslagen op een andere locatie dan alleen de huidige computer. Met een abonnement van MijnBackupPartner.nl kan hetzelfde worden bereikt. Voor een scherpe prijs staat jouw data op Nederlandse servers en maak je gebruik van een Nederlandse dienst. Zo wordt jouw data niet met derden gedeeld en bepaal jijzelf precies waar dit opgeslagen wordt. 

Een plek die je kan gebruiken als opslagmedium is in vele situaties een waardevolle aanwinst. Of je nu jouw bestanden op je laptop nog een keer extra opgeslagen wilt hebben in het geval van diefstal, of een kop koffie over het moederbord.  Met een externe opslag van jouw gegevens of zelfs gehele Windows installatie kan je altijd en in elke situatie nog terug naar een eerder bestand of punt. 

Laten we kijken hoe het alternatief voor de OneDrive backup in zijn werk gaat en hoe je dit kunt gebruiken voor zowel jouw privé als zakelijke toepassingen.

Installatie van de software

De installatie van de backup software is zo uit te voeren met enkele stappen, hierna kan je instellen in welke frequentie en op welke wijze er backups gemaakt worden en van welke folders. Zo is bijvoorbeeld de gehele documenten folder in te stellen, of juist jouw custom gemaakte folders. Dit is verder in te stellen naar wens. De installatie van de software is verder gemakkelijk uit te voeren voor zowel Windows, Mac en Linux. Er kan dus op elke computer mee gewerkt worden. 

Documenten opslag

Voor het opslaan van jouw document kan je dus gebruikmaken van de backup software die vergelijkbaar is met Microsoft OneDrive, ook is er gemakkelijk in een webbrowser in te loggen om hierin jouw bestanden in te zien en weer te downloaden. Met een document kan je dus aan de gang zijn en weer verder oppakken op een andere computer of locatie. Dankzij de internet browser is hij altijd en overal bereikbaar om de laatste versie te downloaden. 

Documenten zijn verder met het Personal pakket te backuppen. Met dit pakket beschik je over 250 gigabyte aan opslagruimte, en zijn dus vele tienduizenden documenten. 

Opslag van backups en media

Ook zijn backups te maken van al jouw regulier gebruikte bestanden, mocht je bijvoorbeeld familievideo’s in geen geval kwijt raken dan zijn deze ook mee te nemen in de backup. En dus verzekerd van een veilige plek. Ook is hetzelfde in te stellen voor foto’s, belangrijke documenten en nog veel meer. Met 250 GB heb je een hoop opslagruimte voor al jouw bestanden, wat deze ook dienen te zijn. Mocht je meer opslag nodig hebben dan is een upgrade gemakkelijk te maken. 

De backup servers draaien in onze datacentra in Amsterdam en Utrecht. En zijn ook in te laten mirroren naar diverse plekken over de gehele wereld. Zo kan er in geval van een haast ondenkbare situatie nog een backup worden teruggezet, dit is zelf te kiezen waar de bestanden nog meer worden opgeslagen. 

Het synchroniseren van bestanden

Een online backup maken is dus zo gebeurd met de diensten van MijnBackupPartner.nl, met onze eenvoudige software kan je werken zonder de zorgen. En al je bestanden worden gesynchroniseerd naar de servers wanneer jij dit wilt. Zo kan je altijd beschikken over de laatste backup van gisteren bijvoorbeeld of zelfs recenter afhankelijk van hoe je dit precies instelt. 

Wil je dus ook een OneDrive backup maken met nog wel volledige controle over jouw data en gegevens? Neem dan nu een pakket af naar keuze bij MijnBackupPartner.nl om ook zekerheid te hebben voor jouw persoonlijke data.