Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Online backup msp

Online backup msp

OB MSP 15

60.00
per maand Excl. BTW

Online backup msp

OB MSP 30

120.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

OB MSP 15

€ 60.00
per maand

OB MSP 30

€ 120.00
per maand
Uitgelicht 
Online portal (whitelabel)
Beheer portal
Ruimte beschikbaar
500GB
2 TB
Aantal apparaten toegestaan
15
30
Software client (whitelabel)
Beveiliging 
Encryptie
Beveiligde verbinding
Opslag in datacenter NL
Apparaten 
Meerdere apparaten
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Data opslagen in NL
Aantal apparaten toegestaan
15
30
Data opslag mogelijk in Buitenland
Backup 
Applicatie bewust
Ruimte beschikbaar
500GB
2 TB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Retentie instelbaar
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup
Mogelijkheden 
Microsoft Hyper-V
Microsoft Exchange Server
Windows Server System State
Windows System Backup
MySQL
MongoDB
Microsoft SQL Server
Microsoft Office 365
Synology
Beheer 
Online portal (whitelabel)
Meerdere opslag kluizen
Software client (whitelabel)
Beheer portal

OB MSP 15

€ 60.00
per maand

OB MSP 30

€ 120.00
per maand

Online backup msp

Wanneer je op zoek bent naar een veilige opslag plek voor niet alleen jouw data, maar ook van je klanten. Zoek dan niet verder dan de backup software van MijnBackupPartner.nl. We hebben op onze Nederlandse datacentra in Amsterdam en Utrecht een veilige, snelle plek om al jouw data in het ergste geval direct paraat te hebben staan. Meer weten over de software en mogelijkheden hierbij? Lees dan snel verder voor een online backup voor Managed Service Providers.

Een betrouwbare backup voor klanten

Wanneer je een backup  voor klanten kwijt wilt dan zijn hier natuurlijk een hoop opties voor, er kan zelf een backup server gedraaid worden ter plekke, of je sluit hiervoor wat aan in het kantoor. Dit zijn echter geen betrouwbare opties, er is namelijk geen redundantie er een lokaal probleem kan ervoor zorgen dat dataverlies nog steeds een mogelijkheid is. Ook is dit werk wat ook zelf weer bijgehouden dient te worden. Opslag dient vervangen te worden met nieuwe schijven een in de zoveel tijd en er kan natuurlijk van alles in de server misgaan. Denk aan een stroompiek die de stroomtoevoer aantast en nog veel meer werk wat hier nog bij komt kijken. Een backup op locatie is ook niet veilig te noemen, met een backup op locatie kan er in het geval van ramp ook geen veiligheid van de backup worden verzekerd. 

Met de backup infrastructuur in de datacenters in zowel Amsterdam als Utrecht zijn er een legio aan maatregelingen genomen om altijd jouw backup van de klant klaar te hebben staan. Met wel 120 dagen retentie kan je ook altijd nog genoeg tijd terug voor een verdwenen rapport of document en kan je hierdoor snel jouw klant weer geruststellen. 

Verder is de backup ook volautomatisch wanneer eenmaal ingesteld en kan je binnen een handomdraai instellen voor een bepaalde folder, een complete PC of gehele schijf. Onze backup software maakt het gemakkelijk om dit in te stellen en voor de rest automatisch te laten draaien. Elke keer als een backup taak loopt en slaagt wordt er gelijk een email ontvangen op het door jouw gespecifieerde email adres. Zodat je gauw kan zien of alles in orde is. Mocht hier een foutmelding bij ontstaan zie je dit dus ook gelijk terug en kan je waar nodig actie ondernemen. 

Meerdere backup locaties

Met meerdere backup locaties kan er zelf gekozen worden waar jouw data opgeslagen wordt. Zo kan je dus kiezen tussen de plek die jouw het beste uitkomt. Of juist vanwege privacy redenen alleen voor Nederland kiezen. Jouw data van de klant die ook weer informatie kan bevatten van hun klanten staat dus garant.

Geavanceerde mogelijkheden voor Managed Service Providers

Natuurlijk wil je ook dat de software die je installeert bij klanten ook voorzien is van jouw branding, je bedrijfslogo en enige andere styling is toe te passen in zowel de lokale software. Als ook in enige andere plekken. Zo heb je dus een eigen ervaring te bieden aan jouw klanten.

Met de backup software wil je natuurlijk ook dat de backup beveiligt is en snel,  daarom zijn de backups van MijnBackupPartner.nl versleuteld met Militaire AES-256 encryptie en kan ook gebruik gemaakt worden van twee factor authenticatie bij het inloggen in zowel de lokale backup software en online. De backup software is ook gemakkelijk te installeren op elk apparaat en op te zetten. Met ondersteuning voor zowel Mac OSX, Windows en Linux. En kan er ook op elk netwerk sneller gebruik gemaakt worden voor de backup up te loaden. Aangezien grote bestanden slim in kleinere clusters worden opgedeeld zodat dit sneller verzonden kan worden in een minder dan optimaal netwerk. Wel zo makkelijk!

Wil je dus ook jouw klanten een online cloud backup aanbieden? Zoek dan niet verder dan MijnBackupPartner.nl! Jouw veilig huis voor elke bestand.