Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Online backup particulier

Online backup particulier

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Online backup particulier

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand

Online backup particulier

Een backup is een maatregel die vaak verzaakt wordt om in te stellen, zeker als particulier kan je denken dat dit alleen maar belangrijk is voor bedrijven. En niet voor je persoonlijke zaken ertoe doet. Dit is echter niet het geval,  iedereen heeft natuurlijk wel zaken op zijn computer staan die een ramp zouden betekenen als dit kwijtraakt. Zorg dus nu met onze backup software voor een betrouwbare backup van jouw belangrijke bestanden! Lees snel verder voor alle voordelen en functionaliteit die er bij is met onze backup dienst. 

Een backup van je belangrijkste bestanden

Iedereen heeft wel een aantal bestanden die onder geen beding kwijtgeraakt mogen worden, zo zijn er de logische zaken als belangrijk papierwerk, dat ene werkstuk of scriptie die een verschil in je leven hebben gemaakt, of simpelweg die foto’s van de laatste vakantie met de gehele familie. Een kluis waar je al deze zaken digitaal kunt opslaan betekend dat ze veilig zijn in elk denkbaar doemscenario. Diefstal van je laptop, brand, inbraak of menselijke fouten. 

Onze backup software zorgt ervoor dat jouw bestanden veilig worden opgeslagen, en tegelijkertijd wel op Nederlandse bodem blijven. En dus beschermd tegen misbruik of inzage door mensen die hier niets mee te maken hebben. Met de Nederlandse en Europese privacy wetten ben je hiertegen veel beter gewapend dan wanneer jouw data hierbuiten zou worden opgeslagen. 

Niet alleen voor jouw onmisbare bestanden, ook gewoon voor dagelijkse werkzaamheden

Je hebt natuurlijk niet alleen maar onmisbare bestanden, maar ook bestanden die vervelend zouden kunnen zijn als ze verloren gaan. Denk aan zoiets simpels als een todo list voor de zomervakantie. Een Excel Schema van je partner waar de uitgaven voor deze maand werden bijgehouden, of het schoolwerkstuk van je kinderen waar ze al de hele week aan gewerkt hadden. 

Met een backup heb je de kans om hier eenvoudig een versie van terug te zetten, en zonder problemen dus weer verder kunt werken aan wat je dagelijkse werkzaamheden ook zijn. 

Veilig opgeslagen

Uiteraard is de beveiliging van de backup van essentieel belang voor het functioneren hiervan. Bij MijnBackupPartner.nl zorgen we ervoor dat de bestanden die jij upload niet alleen beveiligd zijn met een TLS certificaat, en dus niet “over de lijn” ingezien kunnen worden door kwaadwillende. Daarbij kun je dus ook gebruikmaken van openbare WIFI netwerken met een gerust hart. 

Op de servers zelf wordt de data ook nog een keer versleuteld, en wel met militaire AES-256 bit versleuteling.  De voordeur, oftewel jouw wachtwoord in inlog kan ook nog naast de sterke wachtwoordeisen nog een keer verder beveiligd worden met een twee factor authenticatie app. Zoals de optie van Google of Microsoft. Of een andere twee factor app die de voorkeur heeft.

Zo is jouw data ten allen tijden beveiligt, en blijven jouw privé bestanden privé.

Snel geüpload naar de servers via slimme technologie

Dankzij slimme technologie kan er ook met minder optimale internetsnelheden gewoon gebruik gemaakt worden van de backup software. Grote bestanden die normaliter vele uren nodig hebben om up te loaden breken wij op in verschillende clusters die sneller up te loaden zijn. Zo kan je dus ook gebruikmaken van de dienst wanneer je groter video format wilt backuppen. 

Een keer instellen en verder geen omkijken 

Een keer instellen en verder geen omkijken Verder bestaat de backup tool uit een stukje lokale software of programma wat geïnstalleerd dient te worden op je apparaat, en er vervolgens voor zorgt dat jouw bestanden op de correcte manier worden bijgewerkt op de servers van MIjnBackupPartner.nl. Dit gebeurd met een schema en taak wat in te stellen is op een eenvoudige wijze. En zo uitgebreid mogelijk gemaakt kan worden, of simpelweg het commando gegeven kan worden om van een gehele mappenstructuur een backup te maken. 

Vaak is dus hier in het begin even de nodige aandacht aan te besteden, en vervolgens alleen maar even te controleren als je bijvoorbeeld op een andere plek nog bestanden wilt toevoegen. Je ontvangt na elke run van de backup taak netjes een kort email bericht, met hierin even de bevestiging dat alles netjes is weggeschreven. En zodra er iets aan de hand is kan dus gelijk ingegrepen worden.  

Online en vanaf afstand herstel mogelijk, of lokaal op het apparaat

Wat ook essentieel is aan een backup is dat een backup ook zonder het oorspronkelijke apparaat weer teruggezet kan worden. Anders zou in het geval van diefstal of vernietiging de data niet meer terug te zetten zijn. Met onze backup dienst kan je vanaf elk apparaat en elke locatie inloggen op onze webportal, om hiervandaan jouw data te downloaden om op een ander apparaat terug te zetten. Of gelijk een versie terugzetten op je oorspronkelijke apparaat. Dit maakt het herstellen van een backup dus een makkelijke opgave, waar je ook bent!

Neem nu ook jouw backup pakket af om gerust te kunnen werken met een Online Backup voor Particulieren. En niet onnodig gegevens, bestanden of media te verliezen.