Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Online Backup server Nederland

Online Backup server Nederland

Server 1000

34.99
per maand Excl. BTW

Online Backup server Nederland

Server 2000

44.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand
Uitgelicht 
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
AES-256 'military grade' Encryptie
MySQL Backup
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Opslag in datacenter NL
Application Aware writer
Automatische backups
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
AES-256 'military grade' Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Backup 
MongoDB
Application Aware writer
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
Ruimte uitbreidbaar
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows Server System State backup
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
MySQL Backup
Apparaten 
Meerdere servers
-
Aantal servers toegestaan
1
3
Opslag te gebruiken voor alle servers
Meerdere opslag kluizen

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand

Online Backup server Nederland

Wanneer je naar een online backup server zoekt in Nederland dan zit je bij MijnBackupPartner.nl aan het juiste adres. Met onze software zijn al jouw servers op meerdere locaties opgeslagen. Voor alle voordelen lees verder om je te laten overtuigen. 

Online backup van Servers

Met een server bestuur je een hoop aantal zaken, van het regelen van de mail voor je organisatie. Tot het hosten van jouw webapplicaties en klanten. Het is van groot belang dat deze gegevens natuurlijk altijd bereikbaar zijn voor niet alleen jezelf, maar ook voor jouw klanten. Mocht hier wat mee gebeuren zal je wellicht zelf al een backup hebben ingesteld in een lokale opslaglocatie. 

Maar wat als er ook wat met je lokale backup aan de hand is? Dan wordt dit toch een ander verhaal. Het kan natuurlijk voorkomen dat er simpelweg door een menselijke fout iets overschreven wordt wat niet de bedoeling is. Of er is wat serieuzer aan de hand zoals een brand in het kantoorpand of een kwestie van diefstal. En ga zo maar door. Door vele redenen kan er natuurlijk wat fout gaan.

Of je nu een bepaald bestand nodig hebt uit een backup, of een complete Online server Backup nodig hebt om terug te zetten in een schone installatie. MijnBackupPartner.nl heeft je rug en biedt je de mogelijkheid om niet alleen jouw backup online in de cloud opgeslagen te hebben. Maar ook op meerdere locaties over de gehele wereld. Zo kan je op elk moment en in elke situatie nog 120 dagen terug met de retentie die wij aanbieden. Bespaar jezelf een hoop hoofdpijn en neem voor minder dan een week boodschappen een maand de zorgen weg voor je gehele organisatie of bedrijf.

Militaire beveiliging voor Online Backup server in Nederland

Beveiliging van een backup is een eerste prioriteit. Als puntje bij paaltje komt wil je natuurlijk niet dat jouw fall back oplossing ook faalt. Daarom zijn Online backup server in Nederland niet alleen voordelig, snel en gemakkelijk in gebruik. Maar ook zo veilig mogelijk. Het begint bij de voordeur, of te wel de wachtwoorden die vereist worden. Niet alleen zijn hier strenge eisen voor. Maar er is ook een twee factor authenticatie aanwezig. Zo wordt er altijd een tweede laag toegevoegd aan het inlogproces. Met een tijdelijk random gegenereerd wachtwoord vanaf je smartphone. IOS en Android. Kan dit dan ingevoerd worden in zowel de web omgeving van de backup als in de lokale software die geïnstalleerd wordt. 

Naast de inlog is ook de basis beveiligd. Met een beveiligde verbinding worden al jouw bestanden naar de backup locatie weggeschreven of gekopieerd. Dit zorgt ervoor dat geen bestanden uitgelezen kunnen worden bij bijvoorbeeld een openbare of reguliere verbinding. Met deze TLS verbinding worden alle bestanden dus versleuteld verzonden en komen er geen bestanden op straat te liggen die door pakketsniffers zijn uit te lezen. 

De laatste twee stappen voor de beveiliging zijn het opslaan van de gegevens zelf is ook versleuteld met AES-256 beveiliging. Elk bestand wordt van de online backup server dus versleuteld opgeslagen op de backup locatie zelf. En die backup locatie is ook zelf in te stellen door te kiezen uit een of meerdere van de opslaglocaties die over de gehele wereld verspreid zijn. Ook in de meest ondenkbare situaties is er dan nog steeds toegang tot jouw gegevens van de online backup server, niet alleen in Nederland maar over de gehele wereld. 

Snel en gemakkelijk in gebruik

De online server backup werkt door het installeren van lokaal software programma die op de server of machine zelf geïnstalleerd wordt. Dit programma is gemakkelijk in gebruik en kan zo ingesteld worden naar wens. De software zorgt ervoor dat op de geselecteerde tijdstippen en situaties automatisch op de achtergrond de data weggeschreven wordt. Wanneer dit voltooid is ontvang je hier netjes een mail over met een rapport wat en hoe er precies meegenomen is in de backup. Eenmaal installeren en instellen is in de meeste situaties voldoende. Maar als je bijvoorbeeld een vaak wisselende situatie hebt dan zijn er ook zo gemakkelijk backup taken toe te voegen, te verwijderen of te pauzeren. 

Door een slimme techniek van het opsplitsen van bestanden in meerdere pakketten is er ook geen extreem hoge internetverbinding nodig om grote bestanden te verzenden naar de backup locatie. Een server kan natuurlijk aardig oplopen in de nodige gigabytes. Wanneer de backup taken zijn voltooid hoeft er verder geen actie meer uitgevoerd te worden. Ook kan de backup task tussendoor onderbroken worden en hervat naar wens. Ook met een minder stabiele internetverbinding heb je dus geen last van backup taken die geheel overnieuw opgestart dienen te worden. 

Zelf de backup taken verder configureren naar wens

De backup taak is simpel te houden, backup de folders die je wilt in één taak. Of schrijf de gehele server weg naar de gewenste backup locatie. Of dit nu in Nederland of een andere plek is. Maar wat als je meer controle wilt hebben over de taak? Dan kan je ook meerdere commando’s en voorwaarden aan de backup toevoegen. Zo kan je ook een hoop automatiseren zonder elke keer dit handmatig te hoeven aanpassen. Ideaal voor serverbeheerders natuurlijk!

Hoe dit allemaal precies in elkaar steekt kan je ook lezen in de kennisbank, waar we de verschillende processen nader uitleggen aan de hand van screenshots en duidelijke stappen. Zo hoef je niet verder te zoeken naar de informatie die je nodig zult hebben bij het opzetten van de online server backup Nederland.

Mocht je nog meer vragen hebben aarzel dan niet om even een online chat te starten, of even contact met ons op te nemen op een van de andere mogelijkheden. Start nu jouw backupservice!