Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Online backup server

Online backup server

Server 1000

34.99
per maand Excl. BTW

Online backup server

Server 2000

44.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand
Uitgelicht 
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
AES-256 'military grade' Encryptie
MySQL Backup
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Opslag in datacenter NL
Application Aware writer
Automatische backups
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
AES-256 'military grade' Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Backup 
MongoDB
Application Aware writer
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
Ruimte uitbreidbaar
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows Server System State backup
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
MySQL Backup
Apparaten 
Meerdere servers
-
Aantal servers toegestaan
1
3
Opslag te gebruiken voor alle servers
Meerdere opslag kluizen

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand

Online backup server

Een online backup server zorgt ervoor dat jouw server voor je bedrijf of klant altijd een fall back optie heeft. Met een backup van je server kan je altijd terug naar een eerder tijdstip. Denk hierbij aan een foutieve update, een hack of een menselijke fout. Lees verder voor alle voordelen van een online backup server.

De backup procedure voor een complete server kan soms een lastige taak zijn om op een verantwoorde wijze te maken. Met de online backup mogelijkheid van MijnBackupPartner.nl kunnen we je de tools bieden om dit niet alleen op een verantwoorde wijze in te stellen, maar ook op een snelle, veilige en gemakkelijke wijze. Met een keer instellen ben je al klaar. Er zijn ook gemakkelijk nieuwe backup taken aan te maken via de lokale software om dit per nieuwe server in te stellen zonder verdere noodzakelijke handelingen. 

Ondersteuning voor elke server

Er zijn natuurlijk meerdere servers waarvan je een backup zou willen kunnen maken. Bij MijnBackupPartner.nl bieden we de optie om zowel van Windows IIS servers een backup te maken en van Linux gebaseerde servers. De tools zijn gemakkelijk te installeren en ook te gebruiken me HyperV om virtuele servers te beheren. 

Dit biedt je de mogelijkheid om van vrijwel elke server gemakkelijk een backup te maken. Dit kan dan vervolgens gebruikt worden om een wekelijkse of dagelijkse backup in te stellen. Dit is helemaal zelf naar wens in te stellen binnen de software. 

Binnen Windows kan de lokale software die nodig is gemakkelijk met een installatie tool ge├»nstalleerd worden die je gewend bent. En binnen Linux is de installatie gemakkelijk via de terminal uit te voeren. Waarvan we een gedetailleerde handleiding hebben in onze kennisbank. 

Ook is het mogelijk om van database servers een backup te maken met onze software. Daarom is het ook mogelijk om van MySQL database servers en MS-SQL database servers een backup te maken. En zelfs voor Microsoft Exchange is het mogelijk om een backup te maken met onze software. 

Een complete server backup of per bestand

Met een server kan je natuurlijk willen beslissen over wat er exact meegenomen wordt in een backup. Je kan periodisch een complete server backup willen maken, en op een dagelijkse basis bijvoorbeeld een backup van snel wijzigigende bestanden maken. Dit is allemaal gemakkelijk in te stellen met de lokale software van MijnBackupPartner.nl.  En via onze website is de backup gelijk te benaderen via elke plek en ook nog eens terug te zetten. 

In de software zijn al deze zaken gemakkelijk en snel in te stellen. Selecteer direct een hele server waarbij ook het besturingssysteem meegenomen wordt. En krijg ook direct de optie om per bestand en per folder de gewenste folders mee te nemen in de backup.

Militaire beveiliging en versleuteling

Beveiliging van een backup is net zo belangrijk als de daadwerkelijke backup zelf. Zodra er wat gebeurd waarvoor je de backup nodig hebt is het laatste wat je wilt dat de backup niet meer beschikbaar is. Hierom zitten hier meerdere lagen van failsafe's ingebouwd zodat het zo veilig mogelijk wordt opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat je ook in de meest ondenkbare situaties nog terug kan vallen op een backup en snel weer verder kan na een catastrofe. 

Elke connectie tussen jouw server of computer en de backup locatie gebeurd via een TLS connectie. Dit zorgt ervoor dat er niet meegekeken kan worden in de verbinding, of je nu op een openbare WIFI verbinding zit of in jouw bedrijfsnetwerk.

Verder wordt er ook gebruik gemaakt van Militaire versleuteling voor het versleutelen van jouw data. Met AES-256 wordt jouw data versleuteld zodat dit ten allen tijden beveiligd is, ook op de backup server. 

Altijd bereikbaar en op meerdere locaties

Met onze lokale software kan er data verzonden en ontvangen worden vanaf de server of virtuele server. Dit installeer je op de hoofdmachine om gemakkelijk de backup taken in te richten en te beheren. Verder kan je vervolgens de backup altijd bereiken en terugzetten vanaf elk apparaat of machine. Als er dus wat met de hoofdmachine gebeurd is de backup terug te zetten via de web interface of via de lokale software. Dit kan ook vervolgens weer opgezet worden in een virtuele machine om direct weer live te kunnen gaan met een backup. 

Verschillende pakketten voor jouw omgeving

Er zijn twee pakketten beschikbaar voor een online server backup. Met ons eerste pakket de Online Server Backup 1000, is er 1000 gigabyte aan opslagruimte beschikbaar voor 1 server. Zo kan je voor jouw bedrijfsserver en omgeving een complete backup maken. Wanneer je meerdere servers beheerdt en wilt beveiligen met een backup is het tweede pakket, Online Server Backup 2000, een totale opslagruimte van 2000 gigabyte beschikbaar met de mogelijkheid om meerdere servers hierin op te slaan. Dit maakt het eenvoudig om van jouw complete omgeving een backup te maken. 

Kies dus het pakket wat voor jouw omgeving het beste past, en als je hier nog verdere vragen over hebt kan je altijd even online komen op de chat. Of even contact met ons opnemen via de sales. Wij kunnen dan meekijken met jouw omgeving en voor jou de beste fit aanraden. Maak nu een backup van jouw servers om altijd terug te kunnen vallen op een backup!