Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Online backup SQL server

Online backup SQL server

Server 1000

34.99
per maand Excl. BTW

Online backup SQL server

Server 2000

44.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand
Uitgelicht 
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
AES-256 'military grade' Encryptie
MySQL Backup
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Opslag in datacenter NL
Application Aware writer
Automatische backups
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
AES-256 'military grade' Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Backup 
MongoDB
Application Aware writer
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
Ruimte uitbreidbaar
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows Server System State backup
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
MySQL Backup
Apparaten 
Meerdere servers
-
Aantal servers toegestaan
1
3
Opslag te gebruiken voor alle servers
Meerdere opslag kluizen

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand

Online backup SQL server

Wanneer je opzoek bent naar een backup oplossing voor jouw SQL servers dan ben je bij MijnBackupPartner.nl aan het juiste adres. Lees verder voor alle voordelen die onze dienst je kunnen bieden.

Een backup van een SQL server is soms lastig om te maken en beheren. Met onze backup tool van MijnBackupPartner.nl is dit een kwestie van eenmaal configureren en verder vergeten. Totdat je het nodig zou kunnen hebben. De database van een website is vaak het belangrijkste onderdeel. Hier staan jouw klanten in, de bijbehorende klant gegevens. En de inhoud van jouw website. Wanneer je de database verliest van een database betekend dit vaak het einde van jouw website. En in het ergste geval zelfs je bedrijf. Daarom is het van essentieel belang dat je hier niet alleen een keer een backup van maakt. Maar op regelmatige wijze en op meerdere locaties. Dit alles is mogelijk met de backup tool die wij leveren. 

Een backup maken van een SQL server

Met meerdere oplossingen zijn backups te maken van een database. Met de online backup van een gehele SQL server is ook de gehele server in 1 keer te backuppen. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment tot 120 dagen terug kan om in 1 keer de backup terug te zetten. Dit geeft je de zekerheid die je nodig hebt om na een crash, hack of menselijke fout terug te gaan naar een eerder stadium. Met onze software stel je niet alleen een gehele server backup in, maar je kan ook per individuele database selecteren. Hierdoor kan je ook sneller terug door alleen het probleemgeval te restoren, zonder eerst de gehele server backup te hoeven downloaden en te restoren. Dit kan je een hoop tijd schelen bij het herstellen van een enkele, of meerdere individuele SQL databases.  

Individuele SQL backups of de complete SQL server

Met onze software is dus precies in te stellen wat er precies meegenomen wordt in de backup, wanneer dit gebeurd en waar dit precies wordt opgeslagen. De backups zijn dan in te zien lokaal in de software, of in de web omgeving waar alle data ook is te downloaden en zelfs te restoren naar de doelmachine. Wanneer je bijvoorbeeld niet op locatie bent op vakantie en je moet een database terugzetten, of zelfs de gehele SQL server dan is dit met een druk op de knop te restoren. 

Ook kunnen er Microsoft SQL servers op basis van Windows IIS worden meegenomen in de backup, MySQL op een Windows IIS server of een Linux database server. Maar ook hierbuiten zijn een groot aantal doeleinden ondersteund dankzij de Applicatie bewuste controle die actief is. Zo kunnen er ook over de volgende oplossingen backups gemaakt worden: 

  • Oracle DB
  • MailStore Server
  • Microsoft Dynamics CRM
  • Microsoft Sharepoint
  • Pervasive PSQL

Hoe wordt de data opgeslagen? 

Data wordt opgeslagen met behulp van onze software die lokaal ge├»nstalleerd dient te worden. In deze software kunnen er een hoop zaken ingesteld worden, we raden aan om hier even de kennisbank naast te houden voor enige vragen. Er zijn voorwaarden mee te geven, bepaalde bestanden en folders te selecteren of een gehele server backup in te stellen. Zodat er online een backup is van de SQL server. 

Verder wordt de data met een TLS verbinding versleuteld verzonden, ook over de lijn kan er dus niets ingelezen worden via bijvoorbeeld een openbare WIFI verbinding. En alle data wordt versleuteld met een encryptie die in de volgende kop nader uitgelegd wordt. Ook is de locatie waar de data opgeslagen wordt zelf te kiezen. Zo kan er gekozen worden tussen servers in Nederland, de Verenigde Staten of een andere locatie. Zo kan data verspreid opgeslagen worden, zodat zelfs in de meest ondenkbare situaties de data nog steeds benaderbaar is. 

Wat voor beveiliging maatregelingen zijn er? 

Beveiliging bij dergelijke backups is een item wat niet licht genomen kan worden. Niet door ons en niet door je als klant. Hierom hebben wij strenge eisen voor de wachtwoorden die gebruikt worden, wordt er altijd gewerkt met een beveiligde verbinding voor het verzenden van enige bestanden en gegevens. En de uiteindelijke data wordt met Militaire Encryptie AES-256 versleuteld opgeslagen. Ook kan de twee factor authenticatie aangezet worden op elke inlog actie. Of dit nu op de lokale PC is of op de web omgeving. Dit is van groot belang.

De verschillen tussen de twee pakketten

Met het eerste pakket wat te kiezen is op de huidige pagina is 1 server geheel een backup van te maken. Met de tweede optie is dit ook mogelijk voor meerdere servers. Verder is de opslagruimte ook van toepassing. Bij het eerste pakket beschik je over 1000 gigabyte, en het tweede pakket over 2000 gigabyte. Verder is er geen onderscheid tussen de twee pakketten. En zijn er dus geen verdere verborgen kosten. Wel zo fijn voor een helder plaatje!

Stel jezelf en je klanten gerust met onze online backup SQL server. En sluit nu een contract af om met een gerust hart jouw data op te slaan.