Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Synology online backup

Synology online backup

Personal 250

3.99
per maand Excl. BTW

Synology online backup

Personal 1000

5.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand
Uitgelicht 
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Automatische backups
Opslag in datacenter NL
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Apparaten 
Meerdere apparaten
Aantal apparaten toegestaan
1
1
Opslag te gebruiken op alle apparaten
Meerdere opslag kluizen
Backup 
Ruimte beschikbaar
250GB
1000GB
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows systeem backup

Personal 250

€ 3.99
per maand

Personal 1000

€ 5.99
per maand

Synology online backup

Met een online backup van MijnBackupPartner.nl heb je alle functionaliteit van Synology maar dan op Nederlandse bodem. Met onze servers in de datacentrums in Amsterdam en Utrecht beschik je over een solide opslagruimte voor al jouw belangrijke documenten en bestanden. Binnen de opslag kan je de ruimte indelen in hoe jij dit wilt, en worden al je bestanden met militaire beveiliging opgeslagen. Lees snel verder voor alle voordelen en mogelijkheden met een backup van MijnBackupPartner.nl. 

Beveiliging van je backup

Met een backup wil je natuurlijk verzekerd zijn van een uitstekende encryptie en het beschermen van jouw backup. Bij MijnBackupPartner.nl maken we gebruik van de laatste militaire standaarden voor het versleutelen van jouw data, zowel de verbinding op onze online beheeromgeving is ook beveiligd met een SSL certificaat, als ook de lokale software die geïnstalleerd wordt. Zo maak je altijd een beveiligde verbinding tussen jouw lokale computer en de servers in Amsterdam en Utrecht. EN kan je dus ook bijvoorbeeld met een gerust hart inloggen in een openbaar WIFI netwerk met je gegevens. Verder is ook de data op de server zelf versleuteld, dit betekend dat alleen jij met het wachtwoord en de twee factor authenticatie toegang hebt tot jouw backup data. 

Met deze beveiliging ben je dus verzekerd van een veilige backup die op elk moment en overal beschikbaar is om weer terug te zetten. Ook vanaf andere locaties of computers. Dit maakt het dus mogelijk om in elke situatie snel te kunnen reageren en restoren. Onmisbaar bij elke backup. 

Opslagruimte van jouw backup

De opslagruimte van jouw backup is met ons voordeligste pakket 250 GB en zal je dus meer dan genoeg ruimte geven voor al jouw persoonlijke bestanden. Dit is namelijk genoeg voor vele duizenden foto’s, tienduizenden documenten en honderden video’s. Afhankelijk ervan hoe groot de individuele bestanden uiteraard zijn. Maar voor de gemiddelde gebruiker zal dit meer dan voldoende opslagruimte zijn. Met de grotere pakketten komen er ook mogelijkheden bij om bijvoorbeeld een complete server image op te slaan in de backup locatie. Voor de serverbeheerders en zakelijke klanten is dit dus meer van toepassing. Er is altijd meer ruimte beschikbaar voor degene die dit nodig hebben, neem dan even contact met ons op via het ticketsysteem. Dan kijken we wat nog meer mogelijk is om al jouw data te backuppen. 

In plaats van zelf aan de gang te moeten gaan met een Synology NAS of een prijzig abonnement af te sluiten kan je dus voor een zeer scherpe prijs jouw data opslaan in Nederland. En doordat jouw data in Nederland staat is dit natuurlijk ook beschermd onder de privacy wetten van Europa en dankzij de datacentra ook razendsnel in gebruik. 

Gehost in Europa, Groen en AVG proof

Jouw data is belangrijk, niet alleen voor jouw maar ook voor ons. We zorgen er daar voor dat jouw data hierom een zekere plek heeft in Europa en hierdoor beveiligt is met de laatste standaarden, maar ook volgens de privacy wet  gaat. En dus niet jouw data gedeeld wordt of doorgespeeld naar Amerikaanse servers. Of derde partijen in het algemeen. Verder zijn wij ook klimaat neutraal en steken wij veel energie erin om verantwoordelijk en groen bezig te zijn. Zo kan er op een verantwoorde wijze gewerkt worden. 

Met een Synology online Backup oplossing van MijnBackupPartner.nl heb je dus alle mogelijkheden van een thuisserver, zonder alle verantwoordlelijkheid en risico wat hiermee verbonden is. Sluit nu jouw Synology online backup pakket af voor een lage prijs en start gelijk met het uploaden van je bestanden! Onze lokale software maakt het voor iedereen gemakkelijk om te selecteren wat meegenomen dient te worden in de backup en draait verder probleemloos op de achtergrond. Wel zo makkelijk!