Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Windows backup server

Windows backup server

Server 1000

34.99
per maand Excl. BTW

Windows backup server

Server 2000

44.99
per maand Excl. BTW

Specificaties

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand
Uitgelicht 
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
AES-256 'military grade' Encryptie
MySQL Backup
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Opslag in datacenter NL
Application Aware writer
Automatische backups
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
Beheer 
Software client
Online portal
Beveiliging 
AES-256 'military grade' Encryptie
Opslag in datacenter NL
Beveiligde verbinding
Backup 
MongoDB
Application Aware writer
Ruimte beschikbaar
1000 GB
2000 GB
Ruimte uitbreidbaar
Retentie
120 Dagen
120 Dagen
Compressie van verstuurde data
Automatische backups
Instellen van taken (tijdsinterval)
Bestanden en mappen
Windows Server System State backup
Hyper-v Backup
Exchange Backup
MS SQL Backup
MySQL Backup
Apparaten 
Meerdere servers
-
Aantal servers toegestaan
1
3
Opslag te gebruiken voor alle servers
Meerdere opslag kluizen

Server 1000

€ 34.99
per maand

Server 2000

€ 44.99
per maand

Windows backup server

Backups van jouw Windows servers die je draait zijn van essentieel belang voor de bedrijfsvoering, mocht hier namelijk wat op fout gaan. Kan het zijn dat je jouw data geheel kwijt raakt. Met een test omgeving is dit natuurlijk geen ramp, maar wat als dit je productie servers zijn? Dan kunnen de poppen aan het dansen zijn. Bij MijnBackupPartner.nl zorgen we ervoor dat we deze zorgen voor je uit handen nemen en de Nederlandse infrastructuur voor je aanbieden om op een veilige manier om te gaan met jouw data. Lees verder en neem een kijkje hierboven in onze specificaties voor alle informatie.

Opslag in Nederlandse Datacentra

Wanneer je data en gegevens van Nederlandse klanten opslaat, dan is het ook vaak verplicht of in ieder geval aangeraden om de data ook in Nederland op te slaan. Dit gaat ook zo ver als de backup opslaglocaties, wanneer je deze in Nederland houdt dan heb je ook enkel te maken met de Nederlandse privacy wetten en de AVG. Met onze Nederlandse opslaglocaties in datacentra in zowel Amsterdam als Utrecht ben je verzekerd van een Nederlandse opslaglocatie voor al jouw Backups. 

Backup voor alle diensten

Met een server komt er vaak wat meer bij kijken dan menig andere typische opslag, in plaats van enkel een backup maken van enkele media bestanden kunnen er complexe constructies bestaan die je geheel op dient te slaan. Dat is mogelijk met onze speciale pakketten op deze pagina, er kan van elke Windows server op een betrouwbare manier een gehele backup gemaakt worden, met wel een retentie van 120 dagen! Zo kan je altijd nog terug naar een eerdere versie als een update fout loopt, kwaadwillende de overmacht krijgen of een menselijke fout wordt gemaakt.  

Er kunnen bijvoorbeeld van de volgende onderdelen binnen de Windows servers Backups worden gemaakt:

Hyper-V backup

Hyper-V is een van de meest gebruikte methoden om Windows servers te virtualiseren en te schalen, het is daarom geen verassing dat dit ook meegenomen kan worden in de Backups. Virtuele harde schijf bestanden zijn weg te schrijven naar de backup locatie, of de gehele losse bestandsstructuur.  Zo kan je jouw Windows servers met Hyper-V probleemloos een backup van maken. 

Database server Backups

Met een Windows database server kan je gebruikmaken van vele verschillende technologie├źn. Of je nu gebruikmaakt van een MS-SQL database server, MySQL, MongoDB of MariaDB. Dit kan geheel weggeschreven worden naar onze opslaglocaties en zo dus altijd teruggezet worden in vrijwel elk denkbare situatie. En dus jouw soms vele jaren aan werk veiligstellen. 

Meer onderdelen en Windows functionaliteit

Verder zijn Windows servers natuurlijk veelzijdig in wat hierop kan staan, er kan ook van Exchange servers voor de mail een backup worden gemaakt, van de Windows Server System State een backup worden gemaakt en nog veel meer. Voor elke Windows server kan je dus terecht bij MijnBackupPartner.nl. 

Beschikbare opslagruimte

De opslagruimte is verder genereus en kan waar nodig ook nog uitgebreid worden in overleg, met de standaard pakketten is er te kiezen uit 1000 Gigabyte of 2000 Gigabyte. Waar het grootste verschil, anders dan de dubbele opslagruimte, in zit is de hoeveelheid servers die hierop kunnen worden meegenomen in de backup. Voor het eerste pakket van 1000 GB is het mogelijk om er maximaal 1 volledige server op te zetten, Hyper-V images vallen hier niet onder. In het pakket van 2000 GB is het mogelijk om onbeperkte servers op te zetten. Zo kan je dus meerdere servers wegschrijven naar de backup servers. 

Encryptie en beveiliging

De beveiliging van een backup is natuurlijk ook een belangrijke kwestie, wanneer een backup namelijk aangetast kan worden dan kan dit het hele doel van een backup in gevaar brengen. De Backups die eerder zijn gemaakt binnen de retentie periode worden niet aangetast door actieve infecties, en kunnen dus in elk geval nog teruggezet worden om te restoren van een ransomware infectie of anderzijds. 

Met een beveiligde verbinding maak je ook de Backups zelf, de beveiliging gaat via de laatste standaarden STARTTLS certificaten, die je dus verzekeren van een beveiligde verbinding tijdens het uploaden van de data. En kan het dus met een gerust hart verzonden worden zonder risico van inzage van derden. 

De backup servers zelf worden beveiligd met militaire AES-256 versleuteling, dit geeft je dus op elke laag beveiliging en protectie tegen inbraak of gegevens verlies. Wat ook sterk aangeraden wordt voor de serverbeheerders is dat er gebruik wordt gemaakt van uiteraard een sterk wachtwoord, en daarbij twee factor authenticatie aangezet wordt. Dit zorgt ervoor dat je onder elke situatie nog veilig kunt inloggen.  

Slimme technologie die toegepast wordt

Verder is de backup software slim en helpt je om de grotere data te comprimeren en te controleren op werking, zo is het sneller mogelijk om veel data weg te schrijven naar de datacentra. En is er ook meer zekerheid dat deze data intact blijft door de speciale Application Aware writer die ervoor zorgt dat gevoelige bestanden nog een keer gecontroleerd worden. Wel zo fijn voor bijvoorbeeld jouw  Oracle databases of SharePoint data.  

Kies dus nu ook voor MijnBackupPartner.nl om voor een lage prijs jouw hele infrastructuur te kunnen backuppen naar Nederlandse backup servers!