Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Cloud backup hyper v

Cloud backup hyper v
MijnBackupPartner

Cloud backup hyper v

Ontgrendel het volledige potentieel van Hyper-V met Veilige Cloud BackupsAls toonaangevende backup provider begrijpen we dat jouw Hyper-V-omgeving cruciaal is in moderne virtualisatieomgevingen. Hyper-V heeft organisaties in staat gesteld om hun IT-infrastructuur efficiënt te schalen, kosten te verlagen en flexibiliteit te vergroten. Als jouw Hyper-V-omgeving echter niet wordt ondersteund door een robuuste en veilige backup-oplossing, loop je het risico om gegevensverlies, downtime en zowel financiële, als merk schade te ervaren. Het is van groot belang om dit natuurlijk in elk geval te voorkomen. Een backup proces van MijnBackupPartner.nl voor Hyper-V stelt je in staat om ook in de meest ondenkbare situaties nog te kunnen beschikken over een backup. Laten we in deze blog post een kijkje nemen naar de voordelen van een online backup tegenover traditionele backup methodes. 

Bijschaven in je backup pakket wanneer gewenst

Of je nu een kleine onderneming of een grote onderneming bent, onze online backup-oplossing voor Hyper-V kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu slechts een paar Virtuele Machines of VM’s  wilt beschermen of een hele virtuele omgeving verspreid over meerdere servers, ons systeem is zeer schaalbaar en flexibel, zodat het kan meegroeien met jouw bedrijf. Er is eenvoudig meer opslagruimte aan te schaffen, of meer mogelijkheden aan te schaffen binnen je huidige pakket. Zo kan je gemakkelijk bijschaven waar nodig. 

Militaire encryptie en overal een beveiligde verbinding

Met onze online backup voor Hyper-V kun je er zeker van zijn dat je virtuele machines (VM's), configuraties en gegevens veilig worden bewaard. Onze backup-infrastructuur is gebouwd op betrouwbare en bewezen technologieën zoals de militaire AES-256 encryptie die wordt toegepast op je data. Een laatste standaard STARTTLS beveiliging certificaat op de verbinding tussen jouw servers en de datacentra. En de mogelijkheid om Twee Factor authenticatie te activeren voor het inloggen.  Hiernaast zijn er ook actieve malware en ransomware scanners actief die elk bestand scant waar een backup van wordt gemaakt. 

Kosten en arbeid besparing

Met onze online backup-oplossing voor Hyper-V kun je kosten besparen op fysieke infrastructuur, zoals tapes, schijven en andere hardwarecomponenten die traditionele back-upmethoden vereisen. Bovendien elimineren we de noodzaak van handmatige back-upprocessen, waardoor jouw IT-team meer tijd heeft voor andere taken. Onze lokale software hoeft namelijk maar een keer ingesteld worden met de door gewenste backup taken en de frequentie hiervan. Om hierna verder zijn werk te doen. Na iedere backup taak die uitgevoerd wordt ontvang je een mailtje die je even in een oogopslag een rapportje laat zien van de backup taak. Zo kan je hier nog steeds de nodige controle op uitoefenen, zonder dat je hier direct acties voor dient uit te voeren of handmatig dient te controleren. Dit maakt je werkdag dus een stuk gemakkelijker met betrekking tot de backup oplossingen! 

Betrouwbaar en snel

Als backup provider begrijpen we dat jouw bedrijf altijd operationeel moet blijven. Onze online backup-oplossing wordt continu gemonitord en razendsnel ingegrepen wanneer er iets aan de hand kan zijn. Ons team van serverbeheerders zorgt er niet alleen voor dat de datacentra in zowel Utrecht en Amsterdam up en snel zijn, maar over de gehele wereld met onze opties in opslaglocaties. Verder kan je ons altijd contacteren voor enige vragen via het ticketsysteem of de online chat. En is er ook een SLA contract beschikbaar met telefoonnummer indien dit gewenst is. 

Snelle restore van gegevens

Wanneer zich onverwachte gebeurtenissen voordoen, zoals een hardware storing, menselijke fout,  fout gelopen software update, of een cyberaanval, is snel gegevensherstel van cruciaal belang. Onze online backup-oplossing biedt je de mogelijkheid om in noodgevallen jouw Hyper-V VM's snel te herstellen, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt. En klanten, medewerkers en andere gebruikers snel weer verder kunnen met het gebruik van je diensten en oplossingen. De backup omgeving is ook niet alleen toegankelijk via de lokaal te installeren software, maar ook via een web omgeving om op elk apparaat of netwerk de betreffende Hyper V virtuele machine weer te kunnen herstellen op de server. 

Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek hoe onze online backup-oplossing jouw Hyper-V-omgeving kan versterken en beschermen.