Cloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online BackupCloud Backup - Online Backup

Een Backup voor onderweg en thuis

Een Backup voor onderweg en thuis
MijnBackupPartner

Een Backup voor onderweg en thuis

Met het mobiele werken aan een website, voor je eigen bedrijf of voor je werkgever kan je nog wel eens op veel plekken werken. Of je nu onderweg bent in de trein, op klantenbezoek bent, in een coworking space of gewoon op kantoor aan het werk bent. Een backup is noodzakelijk om te maken voor iedereen. Met de software van MijnBackupPartner.nl is dit moeiteloos en snel gemaakt. 

Wanneer je nu onderweg aan het werk bent, op kantoor of op vakantie. Een veilige backup bespaart je niet alleen een hoop zorgen, maar zorgt er ook voor dat er met menselijke fouten of fouten buiten je om geen werkverlies ontstaat. Zolang er een internetverbinding is na de werkzaamheden of tijdens. Wordt er een backup gemaakt van al je werk. Tevens wordt er geen lokale backup gemaakt, maar een backup die op verschillende plekken over de gehele wereld opgeslagen kan worden. Zo kan er zelfs in de meest ondenkbare situaties nog veilig en snel een backup worden teruggezet van je werk, een hele pc of een server. 

Een backup onderweg

Een backup maken van je werk terwijl je onderweg bent tussen klanten of op reis bent is onmisbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje en vele laptops zullen zelfs met een kleine val het al niet overleven. Daarom is een backup die naadloos op de achtergrond loopt een must voor iedere ondernemer die onderweg is. Zo kan er elk uur een backup gemaakt worden van al je Word Documenten, Bestanden waarin je bezig bent of van een project. Dit kan op basis van gehele mappen weg te laten schrijven naar de backup, of per bestand en ook van je gehele laptop. Een backup van een gehele laptop of machine is dan snel te restoren in een nieuwe laptop, of in een virtuele machine die snel opgestart kan worden. Dit bespaard je een hoop tijd wanneer je een nieuwe laptop gaat inrichten. 

Een backup thuis of op kantoor

Ook thuis of op kantoor kan er natuurlijk wat gebeuren met je bestanden en projecten. Een ongeluk zit ook hier in een klein hoekje, denk bijvoorbeeld aan een kop koffie over je bureau heen. Een menselijke fout van het verwijderen van bestanden. Of een corrupt besturingssysteem waardoor bestanden verloren gaan. 

Met de backup software van MijnBackupPartner.nl kan er via een lokaal geïnstalleerd bestand automatisch op de achtergrond een backup gemaakt worden. De laptop of desktop is tijdens het maken van de backup ook gewoon door te blijven gebruiken. Zodat er geen hinder ervaren wordt van de backup. Stel zelf het schema in waarmee je de backup wilt laten maken. En selecteer ook waar je dit opgeslagen wilt hebben. 

Beveiliging van de backup

Beveiliging van een backup is net zo belangrijk als het maken van de backup zelf. Alle backups worden niet lokaal opgeslagen op je PC, maar op een locatie in het serverpark in Nederland, in de Verenigde Staten of op een andere plek in de wereld. Zo kan je de gevoelige backups opslaan op een locatie die jou het beste uitkomt. 

Het begint bij de voordeur, een sterk wachtwoord is vereist en om dit extra te beveiligen is er ook twee factor authenticatie aanwezig zodat er een zes cijferige code noodzakelijk is die via je smartphone om de zoveel seconden wijzigt. Verder is de verbinding tussen jouw PC en de server beveiligt met een TLS certificaat. Zodat er ook op een openbare verbinding, zoals in een cafe, geen inzicht is in jouw data. En als laatst wordt de backup zodra hij op de server staat versleuteld met Militaire AES-256 versleuteling. Zonder de juiste gegevens is er dus in geen geval toegang tot. 

Snelheid waarmee de backup wordt gemaakt en meerdere opslaglocaties

De backup is voornamelijk ook sneller gemaakt dan op elke andere manier. Dit komt door slimme technologie die toegepast wordt door de bestanden op te splitsen in vele kleine blokken. Dit zorgt ervoor dat een grote backup van gigabytes groot op een vele snellere manier weggeschreven kan worden dan op een andere wijze. Ook is er dus niet de beste internetverbinding nodig om de backup technologie te kunnen gebruiken. En als de internetverbinding een keer wegvalt dan wordt er als er weer verbinding tot stond komt dit netjes hervat. 

De meerdere opslaglocaties zijn te selecteren in de configuratie van de backup. En op een later stadium ook altijd weer aan te passen. Dit zorgt ervoor dat als er bijvoorbeeld onrust is in een land dit naadloos ook nog op een andere fysieke locatie staat. Backup op de Backup dus. 

Support van MijnBackupPartner.nl

De prijzen zijn scherp voor de backup software, dit bereiken we door onder andere de support zo veel mogelijk via de online chat en het ticketsysteem te doen. Mochten we er daarmee niet uitkomen dan kan er altijd telefonisch contact opgenomen worden. Zo kunnen we toch voor de lage prijzen de dienstverlening bieden die je verwacht bij een dienst zo belangrijk als een backup.

 Mocht je nog willen overleggen over welke dienst het beste bij je past dan kan je altijd even contact opnemen met een van onze enthousiaste collega’s van de online chat!