Synology online backup maken

Een alternatief voor Synology heeft MijnBackupPartner.nl paraat voor je staan, maar dan op Nederlandse bodem. Met onze Nederlandse dienst heb je alles tot je beschikking staan om een backup te maken van jouw belangrijke bestanden. Of dit nu tekst documenten zijn, een backup van je media is of zelfs complete mappenstructuren. 

Met onze lokale backup software kan je gemakkelijk ervoor zorgen dat alles wat voor jouw waarde heeft een backup van wordt gemaakt. En deze backups bevinden zich op onze servers in Amsterdam en Utrecht, zodat jij niet te maken krijgt met andere wetten en regels dan de Nederlandse. Wel zo fijn!

Synology online backup maken

De lokale backup software zorgt ervoor dat jij backup taken kunt instellen op een lokale PC, dit kan een Windows, Mac of Linux computer zijn, onze software draait hier namelijk overal op. Deze taken zorgen er daarna voor dat op de door jouw gestelde tijdstippen een backup gemaakt wordt. Dit gebeurd natuurlijk met een internet connectie naar servers toe. Deze verbinding is beveiligd met militaire AES-256 beveiliging zodat er ook gebruik gemaakt kan worden van openbare netwerken. Voor iedereen die veel reist of onderweg is met zijn laptop zorgt er dan voor dat ook in een noodgeval jouw bestanden nog voor je klaar staan. Denk aan diefstal of verlies.

Om de backups vervolgens terug te zetten of te downloaden is op elk moment en elke locatie gebruik te maken van de lokale backup tool, of je kan ten allen tijden via de browser terecht bij je bestanden. Je kan eenvoudig de versie selecteren die je wilt, en ook vanaf afstand dit doorzetten. Verder kan er ook zo vaak als je wilt een backup task draaien, een schema is aan te maken voor bijvoorbeeld een dagelijkse backup, wekelijks, maandelijks of om de zoveel minuten. Hier ben je verder geheel vrij in.

Synology online backup maken

Dus om nu verzekerd te zijn van een backup voor jouw bestanden met een Synogly online backup optie, kan je dus nu kiezen voor MijnBackupPartner.nl! Kijk nu voor de producten die wij hebben voor Synology backups op de volgende link: 

https://www.mijnbackuppartner.nl/synology-online-backup/